Ezermester Fórum

Gépekkel, eszközökkel, szerszámokkal kapcsolatos kérdések, tanácsok, problémák.
354 hozzászólás Oldal: 24 / 24
Szia!

A komplett alaplap néhány fokos szögben elforgatható a rögzítőcsavaroknál, de ha mindent rendben találsz minek csesztetni? Nem bízol a szervizesben?

690674_1024x768.jpg
690674_1024x768.jpg (74.73 KiB) Megtekintve 976 alkalommal.
Sziasztok! Megtudná valaki mondani, hogy mi a különbség a husqvarna 40-es, és 41-es között? (főleg a dekni tekintetében?) Az igazi kérdés a 41-esre tehetem-e a 40-es fékdekniét?
Sziasztok . Volna egy kérdésem egy stihl ms 46- os láncfürészt javitottam meg egyik szomszédomnak . ki kellet cseréljem a dugatyut mert nagyon sok csik , karcolás volt benne. ki is cseréltem és egy honap mulva mondja a szomszédom hogy csak hidegen gyul s nincs olyan ereje. stb. Na én el is hoztam és ugyanaz a mese a dugatyu tele van karcolásal és a felső gyürü le is van sülve. Mi lehet ennek az oka? jelzem az ember nagy erdőlő és én arra tippelek hogy nem jol vegyiti az üzemanyagot. Ti mit mondotok?
Szép napot! Garden Field láncfűrészem visszadurrog mióta gyújtótrafót cseréltem,és erőből is valamivel kevesebbet észlelek. Mi lehet a probléma? Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok , van egy mtd 46/40 c fureszem az a problema vele hogy mikor berantom porog a lanc , a pillango csavart T betu azt huzzom meg akkor a lanc nagyon porog ha meg nagyon meglazitom akkor lefulad , mi lehet a problema ?
Sziasztok! Van egy MTD láncfűrészem,kb 1 éve nem volt elindítva,most akartam indítani de elszakadt a berántó zsinór.Vissza tettem de nem tudja elindítani,egyet fordít csak rajta és elakad.Gyertya nélkül rendesen indítaná.Tanácsot kérek mi lehet a hiba?Üdv: doser
Sziasztok


Van nekem egy règi szovjet Druzsba Làncfürèszem nemindul be kompresszió jó a karburàtort nemtudom hogykell beàlitani abban kène egykis segitsèg
Elöre is köszönöm a vàlaszokat!
Sziasztok van egy stihl ms 170-em amin a gumibakokat szerintem már cserélni kellene, nehéz ennek a cseréje vagy szervizet igényel?
Amennyiben láncfűrészhez, vagy egyéb kerti géphez keresel alkatrészt kérlek keresd fel honlapunkat: alkatreszbirodalom.hu
Látogatásodat előre is köszönjük !!!

Tisztelettel:
http://alkatreszbirodalom.hu/

Csatolmányok

354 hozzászólás Oldal: 24 / 24

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég