Ezermester Fórum

Otthon szépítés, lakberendezés, bútor, szőnyeg, függöny, tisztítás, takarítás
243 hozzászólás Oldal: 17 / 17
Üdv!

Nem tudom, az Ikeás hogy működik, de a konyhabútorok döntően lábakon állnak, melyekkel ki lehet játszani, ha a padló lejtése nem teljesen sík, és a lábazati lap is ezekre kerül felpattintásra. Ez van szerintem ebben a változatban is. Alátét lemezben annyira nem vagyok kiengedve, valamilyen lépésálló megoldás kellene, mely vastagságban azonos a normál résszel, és így később sem süllyedne meg a bútor. Alapvetően nem lenne szemre észrevehető, viszont ha az egyes elemek egymáshoz vannak rögzítve, akkor plusz feszültségeket tud belevinni a szerkezetbe, ezért némely elemek szétnyílnának, vagy éppen adott ajtók nehezebben lennének nyithatók.
Ha nagy a felület, mint ebben az amerikai konyhás megoldásban vélhetően az, mindenképpen érdemes gondolkodni a felületet valahol célszerűen egy burkolatváltó sínnel megosztani, hogy a párás helyiségben megduzzadó lapnak legyen helye terjeszkedni, különben klasszikus módon valahol fel fog púposodni.

Jó munkát!
Az igazi férfiak fával dolgoznak...
Nagyon köszönöm a választ! Akkor alapvetően nem gond, ha a parkettára rakom a bútort vsak legyen lépésálló az alátét és legyen dilatáció a konyha résznél. :)

Üdv:

Gergő
Sziasztok!

Életemben először szeretnék laminált padlót letenni. Felszedett szőnyegodló helyére kerül majd a laminált padló.

A kérdésem: elkerülhető- az aljzatkiegyenlítés, ha isofloor 5 mm-es alátétet használok? Azt írja a leírás, hogy kiváló szintkiegyenlítő.

Köszönöm a tanácsokat előre is!
243 hozzászólás Oldal: 17 / 17

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 1 vendég