Ezermester Fórum

Otthon szépítés, lakberendezés, bútor, szőnyeg, függöny, tisztítás, takarítás
79 hozzászólás Oldal: 6 / 6
Ilyen hibáról még nem hallottam,de ha új volt a bojler akkor tuti nem vizkő miatt csinálta a villózást. Azt gondolom,hogy az érintkezés zavara csinálhat ilyen problémát,mert a kontakthibánál nagyobb az ellenálás mint rendes üzemnél. Mázli,hogy nem olvadt vagy gyulladt ki a a vezet!
A kontakthibát elhárítottátok? Akkor is csinálja? Egyb,ha vizköves lenne igen csak hallanád,mert olyan mintha fortyogna benne a viz!
Sziasztok. Vettem egy 100 literes bojlert. Éjszakai és nappali tápellátás megoldott. Az öntanuló képesség miatt választottam, viszont úgy látom, hogy ahhoz nappalira kell kötni, vezérelten nincs értelme. Van valakinek tapasztalata esetleg, hogy kihasználva az eco módot, fogyaszthat-e így kevesebbet nappalira kötve, mint hagyományos bojlerként éjszakaira kötve?
Sziasztok! Nekem egy Ariston VLS80 -as villanybojlerem van, immár negyedik éve. Tegnap sajnos olyat produkált, ami előtt értetenül állok. Tegnap délután hazaértem a melóból, még minden rendben volt, aztán pár órával később feltűnt, hogy túl sötét a kijelző. Olyan, mintha ki lenne kapcsolva, a bekapcsoló gombra nem reagál. Végignéztem a firelét, illetve megnéztem, hogy a hálózati aljzatban ven-e áram. Nos áram van, de bekapcsolni nem akar. Van valakin ek ötlete, hogy mi baja lehet?
A válaszokat előre is hálásan köszönöm!
Ez sajnos vezérlő elektronika hiba, amit gondolom már sikerült javíttatni. Ha mégsem, tudok segíteni!

Gepard79 írta: Sziasztok! Nekem egy Ariston VLS80 -as villanybojlerem van, immár negyedik éve. Tegnap sajnos olyat produkált, ami előtt értetenül állok. Tegnap délután hazaértem a melóból, még minden rendben volt, aztán pár órával később feltűnt, hogy túl sötét a kijelző. Olyan, mintha ki lenne kapcsolva, a bekapcsoló gombra nem reagál. Végignéztem a firelét, illetve megnéztem, hogy a hálózati aljzatban ven-e áram. Nos áram van, de bekapcsolni nem akar. Van valakin ek ötlete, hogy mi baja lehet?
A válaszokat előre is hálásan köszönöm!
79 hozzászólás Oldal: 6 / 6

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég