Tavaly nyáron szerintem a kijárási tilalommal együtt kapták meg sokan ezt az áldást, köztük én is most figyeltem fel rá. Eddig elég nagy volt az alapzaj, szerintem azért nem tünt fel.
Szenvedek én is nagyon, a kínokat nem írnám le, inkább szeretnék közelebb jutni ennek az egésznek a forrásához. Mi ez???
Bennem is felmerült hogy belső hang lehet, amit a fül generál, de valami külsö ingerböl jöhet, mert általában hétvégén 1-2 napra szünetel. Sajnos ezek a hétvégék már egyre ritkábbak. Ez nem mindenkinél generál hangot, a férjem és a fiam nem hall semmit ebből, mint ahogy mások is írták.
Xvi kerületben lakom es van adovevö torony is nem messze tőlünk.
Először csak a házban hallottam de már csendes napszakban, mint pl mostanában este, kinn is hallom. Az udvaron is nagyon, de az utcákat járva már nem tudok utána menni mert elnyomja minden forgalmi zaj, most meg nem tudok este én se kimenni. Csapda.
Az érdekelne engem nagyon, hogy hogyan lehet ezt bemérni. Milyen eszköz kell ehhez amit itthon is tudnék használni? El tudná küldeni az utolsó előtti hozzászóló hogy milyen zaj generátor kell az es hogyan kell használni?
Mikorfont és felvevöt lehet nem horror áron beszerezni ehhez?

(Zajmérö gagyi alkalmazással is 40-50 decibel a körülöttünk lévő zaj még csendes este is, amit elég soknak érzek ettől függetlenül.)

Nagyon várom az eszközökre vonatkozó üzeneteket
Köszönettel Aniko