Ezermester Fórum

Kérdések és válaszok minden más témában, vagy amit nem tudsz besorolni
5 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Fórumozók!!

Van egy 35 éves Elekthermax villanytűzhelyünk. 1 fázisra bekötve. Szépen működik, ám jó lenne látni, ha bekapcsolva maradt. Az újabbakon van visszajelző.

Bekötném én, de HOVÁ ???

Ki tud segíteni???
A fűtőszállal párhuzamosan kösd be. Így a lámpa is áramot kap majd ha a fűtőszál is. Nyilván bonyolítja a dolgot hogy több főzőlap van .
A villanytűzhelyek biztonsága és visszajelző rendszerei egyénileg változhatnak a különböző típusok és márkák között. A 35 éves Elekthermax villanytűzhely esetében nincs beépített visszajelző a bekapcsolás állapotának jelzésére. Az újabb modellek általában ilyen funkcióval rendelkeznek, de a régebbi modellek esetében nincs ilyen opció.
lalibatyo írta: A fűtőszállal párhuzamosan kösd be. Így a lámpa is áramot kap majd ha a fűtőszál is. Nyilván bonyolítja a dolgot hogy több főzőlap van .dinosaur game

Én is hallottam erről a módszerről, amikor fizikát tanultam, de még mindig nem tudom, hol csináltam rosszul, és az eredmények továbbra sem olyanok, mint vártam.
Ha mégis szeretné látni, hogy be van-e kapcsolva a tűzhelywordle, az egyik lehetséges megoldás lehet egy külső eszköz, például egy feszültségmérő vagy egy villanyjelző használata. Ezek az eszközök segíthetnek abban, hogy lássa, ha a tűzhely áram alatt van.
5 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég