szeva1979 írta: Sziasztok! Én is hasonló problémával küzdök, nemrég költöztünk Szigetszentmiklósra, és éjjel sokszor hallok egy mély búgó hangot, ami arra hasonlít, mintha egy autó állna a ház előtt járó motorral. Egyik éjszaka erősebb a hang, a másik éjszaka gyengébb, de kong tőle az egész lakás. Nagyon zavaró, van, hogy megfájdul tőle a fejem, mert az éjszaka közepén erre a hangra ébredek fel. Sajnos már a füldugót is ki kellett próbálnom, és tuti, hogy nem a fülemmel, vagy a fejemmel van a baj, mert máshol nem hallom. Ha kinyitom az ablakot, akkor nem olyan hangot hallok. A közelben van egy főút is, de annak teljesen más hangja van, legalábbis nyitott ablaknál. Nap közben a környezeti zajok elnyomják. Nem társasházban lakunk. És ezt csak néhány hónapja lehet hallani.
Azt szeretném kérni, hogy ha van valaki, aki itt lakik a környéken, és hallja, és esetleg ismeri a hang forrását, akkor legyen szíves írja meg, hogy mi lehet ez. Már arra is gondoltam, hogy az utcai csatorna szivattyúk hangja. Valamelyik éjszaka a héten nagyon hangos volt, akkor még a párom is hallotta.
Köszönöm a hozzászólásotokat
Szia ! Én Szigethalmon élek. Egy ideje ( néhány éve ) én is hallok ilyesmit,előtte a 3. kerületben éltem és ott ilyesmit nem tapasztaltam vagy nem emlékszem rá... Legtöbbször nem zavaróan de hallom a házban ( kint kevésbé ) viszont van amikor extra erősen és addig,hogy a fejem is megfájdul. Sajnos a család totál hülyének néz