Ezermester Fórum

Kérdések és válaszok minden más témában, vagy amit nem tudsz besorolni
5 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy mivel új lakásunkban sem kizárni nem tudjuk a cicákat (dögök, rágják a kábeleket), sem elvarázsolni a számítógépkábeleket, hogyan lehetne megoldani, hogy ne szabadon lifegjenek finom falatot felkínálva a dögöknek.Kábelcsatornákat néztem, de akkor is elérhetőek maradnak, földről valahogy az asztalra kell vezetni a kábeleket (kezdő vagyok, és szőke). Az jutott eszembe, hogy vajon mekkora hülyeség esetleg műanyag csőbe húzni a vezetékeket... Ha nagyon nagy, nem ér röhögni, tényleg kezdő vagyok. Vagy esetleg ezeket a kábelfolyosókat (azt hiszem ez a becsületes neve) az asztal mellett a falon is fel lehet vinni? De akkor hova teszem az olyan vezetékeket, (pl egér, klavi) amit a gépbe kell dugni...
Segítsetek!!!
(macskát kidobni nem tudok, már eszembe jutott) :cry:
Hmm, érdekes probléma!
Kábelcsatorna, vagy valami műanyagcső nem tűnik rossznak. Csak flexibilis legyen nyílván. Az én íróasztalomon van egy "lyuk" ahol felbújnak a kábelek, a kilógok részeket pedig be lehetne bújtatni valami csatornába.

Amúgy van rádiós egér és billentyűzet is! :D De a monitorkábelt, esetleg hangszórokhoz kábelt fel kell hozni.

M
Egér, klavi oké, bár nem ezekkel van a probléma.
A legfinomabb falat felénk a HANGFAL kábel:))))
Eddig köb 4-5 hangfal rendszert rágtak darabokra vezetékileg.....
MOst kaptam egy olyan tippet, hogy mosógép gégecsőbe húzzam bele:)
Szóval mégsem vagyoik reménytelenül szöszi:)))
Köszönö9m a segítséget amúgy;)
Esztike23
Én megpróbálkoznék még, a jóerős paprikával. Kevés vízben kell áztatni és azután bekenni vele a vezetékeket. Az elektronikának nem árt, de a macskák talán nem szeretik.
üdvözlök mindenkit.azért irom e sorokat ,mert tanácsra vagy információra van szükségem.itt olvastam a mikrosütő műkődéséről ,és a hiba lehetöségekröl, de az én problémám, nincs közte. minden működik, csak éppen nem melegit. lehet e hiba az, hogy az ajtón belül le van kopva egy kicsi a festék?
5 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 3 vendég