Ezermester Fórum

Kérdések és válaszok minden más témában, vagy amit nem tudsz besorolni
4 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Segitségeteket szertetném kérni. Kellemes Ünnepeket boldog uj évet mindenkinek.

Vásároltam egy fürésztárcsa és fúrószár élezésére lakalmas készüléket Kinai gyártmány masziv öntötvas konstrukció de sajnos több apró pereciziós hiányossága van. Tudtok e valami cimet ahol a gépet rendbepofoznák?

Üdvözlettel Mészáros Jenő
kushido@t-online.hu
Üdv!

Javaslom, hogy először tisztázni kellene, mi a gép típusa, illetve használtan, vagy újonnan vetted. Ha ez utóbbi, akkor ezt garanciálisan nem garantált, hogy rögzítési és egyéb gondok miatt esetlegesen javítanák.
Ha rögzítésből adódó probléma lenne, és magadban annyira nem bízol, javaslom, keress fel egy környékbeli szerszámgyártó céget, tudnak-e ebben segíteni. Garanciális idő alatt viszont a szervizt, vagy a kereskedőt.
Ha konstrukciós a hibaforrás, akkor az említettek sem biztos, hogy tudnak segíteni, sőt, sajnos tapasztalatból tudom, hogy gyakran a válasz csak annyi: "Mit vár ennyi pénzért?"
Mindenek előtt célszerű lenne a gép típusát behatárolni, ha eseteleg van valakinek hasonló, saját "javítási" tapasztalait meg tudja osztani Veled.

További szép napot!
Az igazi férfiak fával dolgoznak...
HI4

Egyetértek jmedvegy véleményével, ált. a termékek hasonló minőségűek. Ha kicserélik garival másikra, ált. az is hasonló minőséget képvisel. Jónéhány olcsó géppel már én is így jártam. Bár az olcsó kategóriában is van pár hosszabb távon használható darab.
Titok-e, hogy honnan származik ez a gép? Ugyanis az én fantáziámat is mozgatja az unimaxnál kapható egyik körfűrész élező. Hasonló paraméterekkel ellátott gépet láttam güde néven.
Kinézetre mindkettő jónak tűnik, persze a használhatóság az apró részleteken fog múlni, amiről kushido is írt.
Egyébként milyen beállítási problémád van konkrétan?
Sajnos azóta sem írtad le, hogy sikerült-e beállítani a gépezetet!
4 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég