Ezermester Fórum

Kérdések és válaszok minden más témában, vagy amit nem tudsz besorolni
6 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Kezdj bátran új témát a kérdéseddel, problémáddal! Csak akkor folytass témát, ha a hozzászólásod, kérdésed teljesen egyezik.

Ha tetszett/hasznos volt egy hozzászólás, kattints a hozzászólás melletti kis tenyérre Kép!
Ezzel pozitív visszajelzést adhatsz a szerzőnek. Minden témában a legnépszerűbb hozzászólásért egy csillag jár. Gyűjtsd a csillagokat!
A "csillagok állását" megtekintheted az Ezermester Szakértőben

A hirdetés jellegű hozzászólásokat moderáljuk: töröljük vagy áthelyezzük az off-topic-ba.
Ha lehet kerüljük a flame-elést (haragos, támadó hozzászólásokat)! Ez egy barátságos fórum. :)
Más magánszemélyek személyes adatait ne tegyétek közre!
Hi Guys,
Szívesen osztom meg néhány általános hozzászólási tanácsot! Először is, legyél tisztelettudó és udvarias másokkal szemben. Érvelj meggyőzően és pontosan, kerüld a felesleges hosszúságot. Használj könnyen érthető nyelvezetet, és ügyelj a helyesírásra. Legyél nyitott mások véleménye felé, és ne sértsd meg a szabályokat vagy a jó modort. És végül, ne felejtsd el, hogy mindenki más szemszögéből is lehet tanulni. Sok sikert a hozzászólásaidhoz.
Sziasztok
Örömmel osztok meg néhány általános hozzászólási tanácsot! Mindenekelőtt ne felejtsen el tisztelettel és udvariasan bánni másokkal. Amikor vitába bocsátkozik, törekedjen arra, hogy érveit meggyőzően és pontosan mutassa be, elkerülve a szükségtelen hosszúságot és bonyolultságot. Használjon világos és könnyen érthető nyelvet, és ügyeljen a helyesírásra és a nyelvtanra. Legyen nyitott más szempontok mérlegelésére, és kerülje a szabályok vagy a jó modor megsértését. Végül ne feledje, hogy mindig van lehetőség mások különböző nézőpontjaiból tanulni. Sok sikert a hozzászólásaidhoz! mp bhulekh
Mutasson udvariasságot és tiszteletet másoknak. Világosan és meggyőzően fogalmazza meg álláspontját; ne menj bele túlságosan a részletekbe. Használjon egyszerű nyelvezetet, és ügyeljen a helyesírásra. Tartsa tiszteletben mások meggyőződését, és tartózkodjon a törvény megszegésétől vagy az udvariatlanságtól.
Ha hozzászólni készülsz, legyél tiszteletteljes és építő szellemű. Közvetítsd véleményedet tisztelettel mások iránt, és kerüld az indulatos kifejezéseket. Ha nem értessz egyet, fogalmazd meg konstruktívan az ellenvéleményt. Hallgasd meg másokat is, és válaszolj a témára, ne személyeskedj. Az építő jellegű párbeszéd hozzájárul a pozitív közösségi légkörhöz.
Az általános tanácsok hozzászólásokkal kapcsolatban arra ösztönöznek, hogy tisztelettudóan és udvariasan kommunikáljunk másokkal. Fontos a világos és érthető megfogalmazás, valamint az érvek meggyőző bemutatása. Nyitottnak kell lennünk más nézőpontok figyelembe vételére, és elkerülni a szabályok vagy etikett megsértését. Fontos tudni, hogy mások eltérő véleményeket képviselhetnek.
6 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 10 vendég