Ezermester Fórum

Elektronika, számítástechnika, digitális eszközök, tévé, videó, internet
5 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne hogy van egy 100w szeletelőgépem amiben idáig volt egy 0,068uF+2x2500 250VAC 6A kondi ami eldurant.A kérdésem az lenne hogy mivel lehetne helyetesíteni ugyan is ugyan ilyet nem találok sehol sem.

Köszönöm a válaszokat
A 0.068 U szabvány érték, ( 68 nF) sok opció létezik. Ez zavarszűrő lehetett. Ha zárlatos tud bajt csinálni, ha szakadt akkor jobban szikrázik a szénkefe és jobban serceg a közelben a bekapcsolt rádió. Bármilyen fólia kondi megteszi helyette ami váltóáram 250 voltos. Azért egy kép jöhetne róla mert nem kizárt hogy speciális több értékű kondi több kivezetéssel. valami ilyesmi : https://www.tme.eu/hu/details/ksppz-10- ... fPEALw_wcB
így keresgéld ha zavarszűrő :
https://www.google.com/search?q=zavarsz ... 9&biw=1366
Igen pont olyan mint amilyen a linkeken van köszönöm.TC259es lett helyette rendelve igaz hogy 100nF és nem 68nF de remélem jo lesz.nagyon szépen köszönöm az információt
Amugy hozá tenném hogy ez is 5 kivezetéses kondi.remélem amit rendeltem jol fogja helyetesíteni.estleg annyi hogy mielőtt kipróbálom az uj kondival előtte ujra kénne zsíroznom az áttétel szekrényt vagy elég ha csak átpörgetem?
Attól nem lesz baja ha kevés benne a kenőanyag akkor pótolod, vagy cseréled frissre. Ezt te látod de az átforgatás is jó ötlet nem e szorul akad, ha már szét van szedve úgy is. Sok sikert !
5 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég