Ezermester Fórum

Elektronika, számítástechnika, digitális eszközök, tévé, videó, internet
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1
A telefoncsengetés egyfajta riasztási mechanizmus, amelyet a bejövő telefonhívások bejelentésére használnak. Ez a telefon operációs rendszere által generált vészjelzés, amely bejövő telefonhívást jelez. A hátsó telefonüzenet legfontosabb jellemzője, hogy képes tájékoztatni a hívót a számról, amellyel beszél. Olyan környezetben, mint például a mobiltelefon, ahol a környezeti zajszint rádiófrekvenciák formájában jelentkezik, a hangszintben nagy eltérések lehetnek. Amikor a hívó felvesz egy adott mobiltelefont, hallhatja, hogy a saját hívásait a fogadó kézibeszélő a tudta nélkül átirányítja. Ilyen helyzetben a fogadó mobiltelefon tévesen csengő hangot ad ki a mobiltelefon felhasználójának.

Ennek elkerülése érdekében megfelelő csengőhangot lehet küldeni a mobiltelefon használójának. A telefoncsengetés legelterjedtebb típusa a halk csengetés, amely arról tájékoztatja a másik vonalon lévőt, hogy a hívás halk, megnyugtató hangon történik. Különböző típusú lágy csengőhangok léteznek, és a különböző mobiltelefonok által használt típusok eltérnek a többi telefontól.

A halk csengőhangok speciálisan létrehozott hangok, amelyek nem zavarják a hívót. Különböző halk csengőhangok generálhatók a különböző felhasználók igényei és a mobiltelefonok különböző felhasználási területei szerint. Egyes esetekben a csengőhang előállítható mikrofon segítségével. Egyes esetekben a csengőhang számítógépes program segítségével is előállítható. A fent említett módszer alkalmazása során ügyelni kell arra, hogy az előállított hang vonzóbb és kellemesebb legyen. A kellemes hangkimenet érdekében jobb minőségű hangkimenetet kell továbbítani.
Köszönjük, hogy hasznos információkat osztott meg a ingyenes csengőhangok kapcsolatban
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég