Ezermester Fórum

Elektronika, számítástechnika, digitális eszközök, tévé, videó, internet
6 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Van-e valakinek a fórumon Fujifilm S1500fd fényképezőgépje? Én képtelen vagyok beállítani a gépet, hogy az aktuális fényképezés dátumát is átvigye a számítógépre. Próbáltam a Finefix Viewer programmal is valamint a kártya másolásával is, de sikertelenül.
Üdv!

Bár nem az általad említett gépem van, de én is digitális géppel örökítem a meg a nyaralás, képeit. Most néztem vissza, de a régi átmásolt képeimen is más-más a kép dátuma, bár én is kártyaolvasóról töltöm át a PC-re. Én speciel az intézőt használom, azzal esetleg próbáltad?

További szép napot!
Az igazi férfiak fával dolgoznak...
Emca,

Az a baj, hogy nem látod a fényképed készítésének a dátumát?
Ez oprendszertől is függ, az XP majdnem korrekten tünteti fel a készítés dátumát másolás után, míg a Vista és a Windows 7 a másolás időpontját adja elsőnek. A fénykép Tulajdonságok -> Részletek fülön mutatja a tényleges készítési dátumot. Az XP is felcseréli a létrehozás és a módosítás dátumát, de ott könnyebb rájönni melyik a helyes. A magyar Windows-okról beszélek, lehet az angol változat helyesen kezeli.
Megnéztem a képeimet Windows 7 alatt, ha az egérkurzort ráállítom a képre, egy buborékban megjeleníti a kép alapadatait és ebben a készítés dátuma szerepel.
Sziasztok!

Honnan tudnék szerezni vagy rendelni utántöltött nyomtatópatronokat ? (EPSON SX 115)

CIÁN TO892 TO712
SÁRGA TO894 TO714
BIBOR TO893 TO713
FEKETE TO891 TO711

Aki tud segitsen! Előre is köszönöm.

BSU.
A Lurdy Ház alsó szintjén, a Reál kijáratánál van egy festékpatronos, utántöltés, utángyártott és eredeti patronokkal.
6 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég