Ezermester Fórum

Elektronika, számítástechnika, digitális eszközök, tévé, videó, internet
6 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Szia !

Kaptam egy Digitális P.Beltérit ,Üzemel ,Jó !
De van egy problémám !
Mikor használták, nem a TV -részét ,hanem a Rádiót Hallgatták .
Nincs távirányítója ,így én nem tudom visszaváltani TV-re.
Ha van ötletetek szívesen fogadom !
Üdv: Jocó
Üdv !
Hát azt hiszem kellene egy távirányítót beszerezned mert az nélkül nehéz lesz. Amúgy sem fog menni semmi más sem távirányító nélkül. Esetleg a memóriában lévő csatornák közt tudsz léptetni de mivel elég gyakran változnak a különféle adók a különféle műholdakon sok örömöd nem lesz benne. Viszont ezek az eszközök többnyire annyira értéktelenek, hogy egy használt és működőképes távirányítóval együtt olcsóbb, mint csak egy távirányító a meglévőhöz. Persze ha egy DVBT képes kombó ami tudja az Mpeg4 et és esetleg HD akkor mégis csak egy távirányítót kellene keresni hozzá.
Üdv!

Nem területem a satelitek világa, legfeljebb, ha este felnézek az égre, de nem olyan egyszerű, mint gondolod. Ha nincs a konkrét előfizetésed, a nagy kékségen, vagy sötétségen kivül, leszámitva az igyenes csatornákat, aligha fogsz mást látni. Parabolás ismerősöm most venne benne nyakig a UPC forgatási bulijában, hát az sem egyszerű eset.
Meg lehet próbálni a magyar forgalmazót megtalálva szrezni egy távirányitót, de utána sem garantált a jó vétel. Ellentétben a régi analóg sat beltérikkel, ha itt, ha nem áll jól az antenna, nincs belőve az adott hold adott csatornájára, nem mákos, rossz a kép. NINCS kép. Nem rég vettem hasonló okból egy DVB-T vevőt, a borotva éles analóg jelet, le kellett "rontani", hogy digitálisan a minőség jó legyen. Ma már tudom az okot is, de azt a következő órán gondoltam átvenni :D :D .

Akkor inkább a Lalibátyó által ajánlott megoldás preferálható. Mi több, a szolgáltatók a beltérit általánosan dijmentesen szolgáltatják+garancia+szakember műszerrel állitja be, amire garancia van.
Viszont itt jegyzem meg, talán sokan nem tudják, bár a beltéri a cégé, a parabola és a fejegység a tulajdonosé, arra garancia egy évig van, utána, ha elromlik,csak saját költségre cserélik. Talán nem közismert tény.

További szép napot!
Az igazi férfiak fával dolgoznak...
Sziasztok !

Köszönöm a válaszokat !
Én a T-Hom-nál vagyok előfizető.Ez csak a régi analóg parabolára akartam kötni ,mivel van egy digitális fej pluszba .Gondoltam át cserélem és a garázsba a szabadon lévőket nézhetem.
Üdv: Jocó
Sziasztok .Üdv mindenkinek.Vásároltam egy tv tápot az interneten át,a jelölése SUPER POWER SUPPLY FOR TV ,MODEL-SUPER 002.NYOLC FESSZÜLTSÉGEL.A kéréssem hogy ha valaki kisegit egy használati utasitással vagy egy rajzzal, az nagyon jol fogna nekem. Elöre is kösszönöm.LAJOS
Üdv
ha a termék linkjét átküldenés vagy pár jobb képet tennél fel úgy biztosan menne mert kigooglizni nem tudtam konkrétan ezt a típust.
6 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég