Ezermester Fórum

Elektronika, számítástechnika, digitális eszközök, tévé, videó, internet
4 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Üdvözletem!

Szeretnék venni egy csavarhúzót, de hiába voltam több helyen, vagy nem találtam, vagy nem tudták milyen kell nekem, nem ismerték.
Van egy videómagnóm, amit meg akarok bontani, de olyan csavar van rajta, amihez nem tudok csavarhúzót.

Megnéztem a főoldalon a csavarfajtákat és a legjobban a Phillips csavarfejre hasonlít, http://www.ezermester.hu/articles/article.php?getarticle=289 azonban van egy különbség: a csavar közepén van egy kiálló kis pöcök, tehát a csavarhúzónál egy luknak kellene lennie, hogy kicsavarhassam.

Nyilván azért ilyen furcsa csavart használtak, hogy ne lehessen szétszedni, de a garancia már lejárt, azt csinálok, amit akarok.

Kérdésem tehát: hol tudok ilyen csavarhúzót venni, egyáltalán milyen csavar ez?

Köszönöm előre is!
Üdv !
Ez nem egy nagyon különleges fej így nem lesz nehéz venni hozzá szerszámot. Általában szettben kapod meg nekem van egy 102 db os szettem abban ettől cifrábbak is vannak. De van imbuszkulcshoz hasonló kialakításúm is. Normálisabb szerszámboltban biztosan kapsz. Ha jól emléxem 3 ezer pénz körül volt az enyém és egy elektronikai alkatrészeket árusító kereskedésben vettem. Amire érdemes figyelni az hogy ezek többnyire cserélhető fejes szettek és esetenként mély furatokban vannak a csavarok így nem minden esetben használható. nézz itt szét http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=torx+k%C3%A9szlet&aq=0&aqi=g10&aql=&oq=torx+&gs_rfai=&fp=cc51ce7b126af498
Köszönöm, remélem sikerrel járok :-)
4 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég