Ezermester Fórum

Elektronika, számítástechnika, digitális eszközök, tévé, videó, internet
7 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Van egy olyan gondom, hogy Indesit WS84TX mosógépünkön letört az ajtónyitó (félhold alakú). Szereztem újat, sikerült kinyitnom. De fogalmam sincs hogy tudnám kiszedni a régi törött maradványait és berakni az újat. Hogyan kell szétszedni az ajtaját?
Üdv!

Az ajtót hátoldala felől tudod szétszerelni.

Indesit ajtó.jpg
Indesit ajtó.jpg (103.32 KiB) Megtekintve 5361 alkalommal.
Plaszlo írta: Üdv!

Az ajtót hátoldala felől tudod szétszerelni.Szia!

Leszedtem és kiszedtem belőle a csavarokat, de a külső műanyag végig fedi a belsőt. Van valami trükkje a dolognak, vagy csak szimplán próbáljam meg szétfeszíteni? (Azért nem tettem eddig, mert elég jól fogják egymást és attól tartok eltöröm.)
Szerintem csak összetapadt, elvileg csak a csavarok tartják. Konkrétan nem ismerem a gépet, de szerintem ha már minden csavart kiszedtél, óvatosan próbáld szétfeszíteni, előbb-utóbb mennie kell.
Plaszlo írta: Szerintem csak összetapadt, elvileg csak a csavarok tartják. Konkrétan nem ismerem a gépet, de szerintem ha már minden csavart kiszedtél, óvatosan próbáld szétfeszíteni, előbb-utóbb mennie kell.


Sikerült! :D Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Üdv!
Udv!
Segitseget szeretnek kerni! Eltort a mosogep ajtonyito felkor alaku fule es nem tudom hol lehetne venni ilyet!tud segiteni vki?
7 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég