Ezermester Fórum

Elektronika, számítástechnika, digitális eszközök, tévé, videó, internet
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Üdv. mindenkinek ki segíteni tudna nekem!
Jó pár éve (több tíz is van az már), egy valamikori réges-régi Ezermester oldalain találtam egy nagyon érdekes formáju basszus hangfalnak a tervrajzát s megépítési leírását. Ez fordított piramis alakú volt s asztalnak volt áltcázva, a négyzet alapja volt felül s a csúcsa alul, az alpfelúlet volt egyben az asztal lapja ameljnek sarkaihoz voltak illesztve a lábazatai s a csúcsábol logtak ki a táplálóhuzalok. Sajnos azt a lapszámot kölncsön adtam egy "jó barátnak''... s ahogy sokan mások is jártak (gondolom), elfelejtette vissza adni vagy ell kallódot.
Tisztelettel kérem segítségeteket, ha valaki mindezt olvassa s még emlékszik hol, meljk lapszámban található eme cikk, irja meg nekem vagy ha van rá módja hogy egy másolatott kétszítsen, tedje meg. Remélvén hogy kérésem segítö kezü emberek füléhez (szeméhez) jűt, köszönöm segítségét előre is!
P.S. Elnézést kérek a heljes írási, vagy fogalmazási hibákért, de annak idején, itt Erdéljben csak romántagozat volt mikor én jártam az iskolába.
Üdv!

Próbáld meg az oldtimer oldalon, itt 57-től 97-ig vannak meg az újságok. Ha emlékszel a körülbelüli évjáratra, a decemberi számban az összefoglaló részben biztosan ráakadsz az általad keresett cikkre, hol, melyik lapszámban találod meg.
Sok szerencsét és sikeres kivitelezést!
Az igazi férfiak fával dolgoznak...
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég