Ezermester Fórum

Elfekvő, felesleges szerszámgép, háztartási-elektronikai készülék, alkatrész? Még jó, de már csak útban van? Cseréld el, ajánld fel! Valaki, aki még hasznát venné.
7 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Keresek DIMARSON DM-R300 típusú házimozihoz távirányítót. Az eredeti költözéskor elkallódott.
ha van valakinek felesleges, elfogadható áron megvenném. Kérem, hogy az alábbi e-mail címen keressetek:
mesterhazyarpad@invitel.hu
Üdvözlettel: karokatona
Merem ajánlani a Lidl-ben kapható SilverCrest univerzális távirányítót . Ha automatikusan nem tudja megkeresni a készülékedet, keress valakit, akinek ilyen készüléke van és az ő távirányítójáról biztosan be tudod tanítani !
Megkockáztatom a Lidl-ben forgalmazott SilverCrest univerzális távirányító ajánlását. Ha nem tudja automatikusan megtalálni az eszközét, keressen valakit, aki megteszi, és a távirányítójával teljesen betaníthatja! drift boss
[quote="tűzcsóva"]Merem ajánlani a Lidl-ben kapható SilverCrest univerzális távirányítót . Ha automatikusan nem tudja megkeresni a készülékedet, keress valakit, akinek ilyen készüléke van és az ő távirányítójáról biztosan be tudod tanítani !
Köszönöm az ajánlást! Ez igazán nagyszerű dolog
Megkockáztatom a Lidl-ben forgalmazott SilverCrest univerzális távirányító támogatásával. Ha önmagában nem tudja megtalálni az eszközt, akkor meg kell találnia valakit, aki képes erre, hogy megfelelően taníthassa a távirányítóval.
Szívesen ajánlom a SilverCrest univerzális távirányítót, amit a Lidl-ben árulnak. Ha önmagában nem tudja megtalálni az eszközét, keressen valakit, akinek van egy, és használja a távirányítóját a betanításhoz!
Sokan nagyon dicsérik a SilverCrest kontrollert. Tényleg használta valaki]? Őszintén meg kell osztanom
7 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég