Ezermester Fórum

Elfekvő, felesleges szerszámgép, háztartási-elektronikai készülék, alkatrész? Még jó, de már csak útban van? Cseréld el, ajánld fel! Valaki, aki még hasznát venné.
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1
szép napot mindenkinek!sajnos anyagi gondok végett el kell adnom szinte új Dolmár 6400-as láncfürészemet,ha valakit érdekel jelezze itt a fórumba és megadom neki a tel.számom!
Nehogy már egy fürésznek gond 5-7 köbméter fa fágása lehet az akármilyen márka ennyit birnia kell!makita nagyon jó árban van és megbizható jó fürész!nekem van egy dolmár 6400-as de sajna el kell adnom a makita vette meg ezt a céget első csavartól az utolsóig ugyan az a két fürész csak a szine más!110000-et kérek érte szinte új!
Lalika74 akkor nézz szét egy kicsit a piacon. Példának mondom a kínai hamisítvány Stihl láncfűrészt, ismerősöm tartozás ellenértékeként kapott egy ilyet, egy normál tetőszerkezet megépítését nem bírta ki, a főtengely tűgörgős csapágyazása szétesett. És semmi garanciád nincs arra, hogy ez a kínai hamisítógyár más márkanév és színvilág alatt nem dobja ugyanezt a szemetet piacra.
Az eladó dolgaidat legközelebb a csere-bere fórum alatt hirdesd, ott helye.
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég