Ezermester Fórum

Az Ezermester fórum témáihoz nem kapcsolódó hozzászólások. De ezt a fórumot is moderáljuk.
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Kicsit régi az előző hozzászólás, de hátha azóta valaki hasonlóan jár(-t).
Bármi kifolyik, lehetőleg hígítani kell langyos vízzel úgy, hogy rá kell önteni egy kancsóból. Azután fel kell itatni pl. papírtörlővel addig, amíg a papírtörlő elszíneződik, mert addig jön kifelé a folt színe. A többit szakemberre kell bízni! Ezt egy honlapon olvastam itt: http://www.szonyegtisztitas-hazilag.info .
Van rajta pár érdekes történet. Érdemes elolvasni és megfontolni, hogy a szőnyegtisztítás, vagy kárpittisztítás házilag mennyire kivitelezhető, ill. érdemes-e megkockáztatni.
Kedves Armand,

Az igaz, hogy a hirtelen keletkezett szennyeződést fel kell itatni a szőnyeg felületéről, amit tehetünk papírtörlő használatával, azonban pár dologra ügyelni kell a kancsós technikánál, ugyanis könnyen növelhetjük a folt méretét! Az pedig a legrosszabb, amit tehetünk! Semmiképp ne dörzsöljük a foltot, se körkörösen, se sehogy! A legjobb, ha egy fém kanállal a folt széle felől a közepe felé húzzuk össze a szennyeződést és aztán itatás. Kis langyos víz, esetleg lehet tisztítószeres is... kanál.. összehúzás.. felitatás.. ezt ismételgessük. Ne legyünk türelmetlenek! Ne akarjuk egy mozdulattal eltüntetni, mert úgysem fog sikerülni. Nyom nélkül csak egy profi szőnyegtisztító fogja tudni eltüntetni! De azok közül is olyan aki rendelkezik a legmodernebb szőnyegtisztító gépsorral, ami egy ipari porológépből, egy multi-kefés szőnyegsúroló automatából és egy szőnyeg centrifugából áll. Ezzel a rendszerrel szó szerint ki mossuk a szőnyeget és a centrifugának köszönhetően a nedvesség és a feloldott szennyeződések kivonása a szőnyeg szálai közül sokkal hatékonyabban történik, mint a permet-extrakciós gépekkel. Remélem segítettem a válaszommal. Ha igazán profi szőnyegtisztításra vágysz --» Akkor irány a TAK Szőnyegtisztító Központja! https://www.szonyegtisztitokozpont.hu
Szőnyegtisztító Központ
Budapest - III. kerület
Rákóczi u. 19.
Ipari szőnyegtisztítás
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég