Az AUTOLOK 2000 Plus kormányzár már Angliában megalapozta hírnevét nemcsak kíváló minősítései révén (Thatchem, Sold Secure), hanem az őt használó autósok elégedettségének kinyilatkoztatása által is. Magyarországon 23. éve van forgalomban. Ennyi idő alatt - bár a kezdeti időkben számos erőszakos eltávolítási kísérlet történt a tolvajok részéről, azok mind sikertelenek voltak - az Autolok 2000 Plus kormányzár fényesen igazolta leküzdhetetlen ellenálló képességét. Mindössze egy Trabant és egy BMW ellopása sikerült, melyekről bizonyítottan kiderült ( a BMW-t 15 percen belül elfogták ), hogy rosszul helyezték fel a kormányra. Több tizezer használatban lévő Autolok, az említett két eseten kivül, minden esetben megvédte a reá bízott autót.
Az Autolok 2000 Plus nem csak ellenálló képessége miatt tűnik ki az autóvédelmi eszközök közül, hanem árfekvése miatt is, de legfőképpen az által, hogy csak egyszer kell megvenni és autóról autóra áthelyezve egy életen át lehet használni.
Ezért tartják róla, hogy NINCS NÁLA BIZTONSÁGOSABB ÉS GAZDASÁGOSABB VÉDELMI ESZKÖZ!!!
Jó tudni, hogy minden autó kormányára jó, mert méretre szabályozható. Védi a légzsákot. Acél teste és támadhatatlan zárra minden erőszakos eltávolítási kisérletnek ellenáll. Kíválló az elrettentő hatása ugyanakkor könnyű és egyszerű a használata.
A http://www.autolok.hu honlapján a 23 éves vele kapcsolatos történésekről bőven lehet olvasni.

Csatolmányok