Ezermester Fórum

Gépekkel, eszközökkel, szerszámokkal kapcsolatos kérdések, tanácsok, problémák.
365 hozzászólás Oldal: 25 / 25
Üdv 346 xp-re vennék karburátort de az enyém régebbi walrbro hda 182 és 1benzincsöves ,holott csak 2 benzincsoöves zamát lehet kapni.mit rakjak rá vajon 357-es 1 csöves zamát?mi a véleményetek ?
Ha felszerelhető mert passzolnak a dolgok akkor is a szakkereskedőt én megkérdezném.
van egy husqvarna gépem
Cseréltem benne szimeringet. elötte ment de most meg gázadásra fullad szivatóval indúl és nem lehet rajta állitani mi lehet a gond?
Sziasztok!

Egy Husqvarna 236 úgy működik, hogy a gázkar fél állásánál adja le a maximális teljesítményt, ha tovább húzom, akkor gyengül, dadog. Indulni hidegen, melegen is könnyen indul, nem tűnik gyengébbnek sem, mint új korában. Mi lehet a baja? A karburátort kellene beállítani?
Elvileg van 2 állítócsavar az L jelű az alapjáraté a H jelű pedig az üzemi fordulaté. Meleg motoron a H jelűvel max gáznál megkeresed azt az állást ahol a legjobban pörög és a legjobban reagál a gázadásra. Persze vigyázva, nehogy fűrészelj is csavar tekergetés közben, és hát nem is oly egyszerű a csavarhúzót a horonyban tartani ha jár a motor. Sokszor negyed vagy fél fordulatokon múlik a siker és nem árt feljegyezni mit merre és mennyivel tekertél hogy ha csak romlana a helyzet akkor vissza találj oda ahonnan indultál.
365 hozzászólás Oldal: 25 / 25

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég