Ezermester Fórum

Gépekkel, eszközökkel, szerszámokkal kapcsolatos kérdések, tanácsok, problémák.
4 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Sziasztok!

A Whirpool awg 327 mosógépünkből mosás közben alul folyik a víz és most már elég erősen, szóval nem lehet így mosni. Szerintetek van arra esélyem, hogy ha még nem csináltam ilyet és szétszedem ki tudom szúrni mi a baj és megvenni az alkatrészt és kicserélni(vagy valahogy szigetelni házilag a szivárgó részt)? Mert iszonyat rosszul állunk most anyagilag és jó lenne nem kölcsön kérni megint emiatt is. Egyszer már az ajtón lévő fogantyúnál csináltam ezt amikor eltört, de az nyilván jóval egyszerűbb dolog volt. Viszont akkor kerestem hozzá robbantott ábrát, meg valószínűleg ahonnan akkor vettem az alkatrészt ott most is megtudnám venni. De ártani meg nem akarok ezzel, hogy aztán még nagyobb legyen a baj :)
elvileg ez az, de ahogy látom több változata létezik, szóval inkább azt mondom ilyesmi:
http://www.tami.hu/blog/wp-content/uplo ... g327-5.pdf

Előre is köszi!
Üdv!

A képességeiddel neked kell tisztában lenni, erre hogyan lehetne választ adni?

A vízfolyások annyiban egyszerű esetek, hogy ha lebontod a gép hátlapját, akkor lehet látni a folyásnyomot. Először ezt kellene felderítened és akkor kiderül mennyire súlyos, vagy könnyű eset.
Köszi! Igazából pont ilyesmire gondoltam, hogy ez a hiba mennyire olyan, hogy kezdőnek is lehet sansza megoldani :) Holnap akkor belenézek :)
Rendben. Ha megbontod a gépet, ne felejtsd el a 220-ról lecsatlakoztatni, ne legyen megrázó élményed keresgélés közben. :wink:
4 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég