Ezermester Fórum

Gépekkel, eszközökkel, szerszámokkal kapcsolatos kérdések, tanácsok, problémák.
5 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Sziasztok!

Egy házat szeretnénk felújítani, és szeretnék venni egy fúrót, amivel nyugodtan lehet fúrni a betont, és ha kell, akkor a csempét, vakolatot le lehet vele vésni.
Zöld Bosch szerszámaim vannak nagyrészt, és meg vagyok velük elégedve.
Találtam is egy ilyen gépet, BOSCH PBH 2000RE fúrókalapács.

A következő lépcső a 40 ezer körüli kategória, amiért már akciósan kapok nagyobb DEWALT gépet is.

Egy boltban nem ajánlották ezt a zöld gépet, inkább a Makita és ipari gépek felé vezettek :D

Vélemények?
Szia!A Dewalt gépet nyugodtan merem ajánlani,kínai ugyan,de kifogástalan termékek.Nekem is van flexem és fúrógépem is tőlük,igaz nem fúrókalapács,de nagyon jók.Nyilván a Metabo,a Hittachi jobb MÁRKÁK,de annyival nem biztos ,hogy jobbak,mint amennyivel többet kell fizetni értük.
Üdv!
A boltos is csak el akar adni és akkor lehetőleg a drágábbat. Neked kell tudnod mennyit akarsz furkálni, és ahhoz igazítani a gépek teljesítményét. Gondolom nem perforálni akarod a házad betonfelületeit, így nem valószínű, hogy ipari kategóriába eső gépet kell venned.Nézd meg a Bosch garanciaidejét, a ház tervezett felújításának idejét fedje le, akkor nagyot nem bukhatsz rajta. Esetleg tudom ajánlani az Einhell márkát, 2 év gari van rá, nekem elég sok gépem van tőlük és eddig bevált. http://www.szerszamkell.hu
Üdv! Bosch gbh 2-24 dfr t ajánlom.Fúr,ütvefúr,vés,cserélhető a tokmánya,kicsi de baromi jó.Az életedet kiszolgálja. Nyúzhatod egész nap!Nekem a Dewalt nem vált be,Einhell..évente egyszer barkácsolni vágyóknak.Még a hasonló kategóriás Makita nagyon jó és talán ólcsóbb is.
Szeretem amikor valaki így lehúz egy márkát, kérdés tapasztalat, vagy hallomás alapján tetted ezt?
Nem akarok vitázni márkákról, de ha valakinek csak egy lakásfelújításhoz kell gép, nem kell feltétlen profi szerszámokat megvennie méregdrágán, utána meg áll a polcon. Ezen az alapon egy noname gép is kiszolgálhatja egy életen át, ha nem használja, csak évente 1x-2x. Én az általad lefitymált gépekkel a teljes tetőtér szigetelést végigcsináltam - és még kibírna párat -, de ezért nem veszek Makitát, vagy profi Bosch gépeket, mert nem éri meg. Utána zömmel csak pihenget a pincében 3-szor annyiért, mint a nem profi gép.
5 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 4 vendég