Ezermester Fórum

Gépekkel, eszközökkel, szerszámokkal kapcsolatos kérdések, tanácsok, problémák.
6 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Whirlpool AWT 7125/S nem centrifugál!Sem a mosási programok végén sem a centrifuga programokban egyik fordulatszámon sem.A vizet leszívja elkezdi berendezni a ruhát mindkét irányba rendezgeti rendezgeti elindulna magasabb fordulaton de ekkor program vége lámpával megáll.Hibajelzést nem ad.
Üdv!

Nincs kikapcsolva a centrifugálás?
Üdv! Nincs kikapcsolva,ennél a típusnál nem is lehet.
Ez fura. Mert ha gondja lenne a főmotor centrifuga részével, vagy a tachométerrel, akkor hibajelzést adna. Ha csak így túllép rajta gond nélkül, akkor olyan mintha a programjából kihagyná ezt a lépést, nem is keresi, vagy úgy érzékeli mintha nullára lenne állítva a centrifugázás. :roll:
A programtáblázatában látok 0 fordulatot.

29-11-12-05-48-11-4292.jpg
29-11-12-05-48-11-4292.jpg (172.51 KiB) Megtekintve 1786 alkalommal.
Na igen ez fura én is ezt mondom nem értem hisz ahogy már írtam a centrifugáló programokban tehát 100-400-800-1200 benn sem működik.Mint ahogy már írtam elkezdi berendezni a centrifugáláshoz a ruhát és rendezgeti is és indulna is hisz lehet hallania felpörgő magasabb fordulatot és ekkor hibajelzés nélkül program vége jelzéssel meg áll. a tachot kimértem van ellenállása és mozgatásra mindkét irányba jelez . A víz szab.is kimérve a cső ép fújásra kétszer kattan és a morze érinkezők is nyitnak zárnak ! A jeladó is jelez amit az ékszijtárcsán lévő mágnes vezérlel .Ezért kérek segitséget!!!
Igazán én sem értem. Ha valami gond lenne a főmotorral, hibajelzést kellene adnia, mert sem a fordulatszám visszajelzés, sem az időintervallum nem stimmel. Valahol a programmal lehet gond, mert vagy átlépi a centrifugázást és a felpörgetés elején már késznek tekinti a programot, vagy nem dolgozza fel a hibajelet, esetleg feldolgozza, de nem jelzi ki.
Megmondom őszintén nem tudok tanácsot adni. Első körben a főmotort kellene letesztelni és azután továbbmenni a hibakereséssel.
6 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég