Ezermester Fórum

Gépekkel, eszközökkel, szerszámokkal kapcsolatos kérdések, tanácsok, problémák.
4 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Üdvözlöm!

Egy Whirlpool awe 7516 6.érzék mosógépem van.Érdeklődni szeretnék, hogy mi lehet annak az oka, hogy ha beállítok egy programot, aminek a mosásideje a kijelző szerint 01:30 viszont 2 óra 15 percbe telt , mire végig ment a program?
Holnap jön a szerelő, még garanciális egy pár napig a gép.Jó lenne valami jó tanács, mert nem szeretném,ha átvernének mondvacsinált indokokkal.

Köszönettel.Csillagszem07
A dolog szerintem nagyon is egyszerű. Először s legyen írásos nyoma hogy mért is járt a szerelő nálad és mikor (munkalap gari bejegyzés ) Aztán ha elment tőled akkor megnézed hogy meddig tart az a program amivel a hibát észlelted. (attól tartok a szerelő nem fog több mint 2 órát ezért a helyszínen tölteni)
innentől kezdve nincs jelentősége hogy lejárt vagy nem a gari mert lejárat előtt jelezted a hibát ők pedig kötelesek javítani, sőt a javításra újabb garit adni.
Rendben! Köszönöm a választ.Még egy kérdésem lenne, amit előző üzenetemben elfelejtettem megkérdezni.Meg szerettem volna nézni,hogy milyen állapotban van a szűrő, de nem ,hogy lecsavarni, hanem még megmozdítani sem lehet.Mit lehet ezzel tenni?Illetve a túl hosszú programlejáratot okozhatja-e esetleg az, hogy a szűrőbe mondjuk valami belekerült?? (egyébként minden funkciót elvégez, csak sokkal hosszabb ideig tart a teljes programidő, mint normális esetben.)
1 erős kéz levesz bármit :)
Ha ürítéskor rendesen jön a víz a gépből akkor sok baja nem lehet annak a szűrőnek. Ami inkább bekavarhat az a töltő csapnál lévő szűrő mert lehet csak cseppenként megy már a gépbe a víz vagy talán a fűtés hibája. Lehet nem fűti a vizet a program meg várja hogy melegedjen aztán mikor "megunja" kimos hideg vízben.
4 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 11 vendég