Ezermester Fórum

Gépekkel, eszközökkel, szerszámokkal kapcsolatos kérdések, tanácsok, problémák.
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Jó reggelt! Érdeklődni szeretnék! A tescos fekete 9.5 v-os akkus csavarbehajtóban kimúlt az akku. Olvastam a fórumban,hogy a számitógép tápegysége meghajtja a gépet. Nos bekötöttem a eltávolitott akkuk helyére beforrasztottam bekötés helyesen . / + sárga,-- fekete/ A gép kifogástalanul,erősen müködik. 8 méter kábel kb.:egyforma átmérőjü a gépben lévő tápkábellel. Azt szeretném kérdezni,hogy a 12 v.-os túl áram mennyivel kárositja a 9.5 v-os fúrómotort? A gép mondom nem melegszik kifogástalan erős,csak a mozgás véges a kábel miatt. /a táp. zöld---fekete összekötöttem,majd egymás melletti sárga + fekete -- -kábelt a gép meghajtására használtam/ A segitséget előre is köszönöm további szép napot .zsolt.
Bízzunk benne hogy csupán valami hiba volt az oka hogy a kérdésed legalább fél tucatszor írtad be. Nem hinném hogy bármi baja lenne majd a masinának ha normál körülmények közt használod. (Ez nem ipari gép hogy reggeltől estig heti 5 napon át kifogástalanul működjön. ) Sajnos épp a lényeget a vezeték nélküli üzemet sikerült megszüntetned az átalakítással. No és az örök igazság hogy olcsó húsnak híg a leve..... :(
Bocsánat de lefagyott a képernyő v.a videó kártya a gépen és én tudatlan többször kattingattam ,majd megirtam ujra de holnap viszem a gépet szervizbe mert megint vacakol. Bocsánat a sok duplázásért! jó éjszakát.
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég