Ezermester Fórum

Gépekkel, eszközökkel, szerszámokkal kapcsolatos kérdések, tanácsok, problémák.
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Sziasztok Mesterek !

Az elöltöltős műanyag üst-öt ketté kellett csavarozni az újra csapágyazás miatt, és attól tartok, ha a régi gumi "ó"- gyűrűvel
szerelem össze akkor szivárogni fog, mert mértem toló mérővel, sajnos sok helyen már be lapult nem pedig kör keresztmetszetű már. (Típus Samsung WF0508 NXWG XEO 01 ) Kérem a tanácsotok ebben, javasoltok-e sziloplaszt-ot, vagy elegendő-e, szilikon zsírral bekenni. Az átmérője 6 mm-es nem tudom honnan beszerezni, de jó lenne.( A gumi nem tömör, csőszerű üreges)
Kérem a segítségeteket, mit javasoltok, előre is köszönöm.
Tisztelettel: József

Csatolmányok

Üdv!

Mindenképpen érdemes vásárolni egy újat, ami nem hinném hogy horror összegbe kerülne, egy márkaboltban bizton beszerezhető, Ebben azért nincs annyiféle. A szilózástól óva intenék, garantáltan nem fog csöpögni, de ha még egyszer szét kell szedni... Isten és a mosógép meghibásodások útjai kifürkészhetetlenek... :)
Az igazi férfiak fával dolgoznak...
A sziló folyamatosan nedves helyen penészedni fog, ezért sem jó megoldás. Próbáld a gumit kicsit megmasszírozni, hátha még valamennyire visszanyeri eredeti alakját és fel lehet használni még egyszer. Esetleg pár napig pihentetni összeszerelés előtt, kicsit nyújtózkodhasson. :)
A legjobb lenne újat venni....
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 2 vendég