Tisztelt Fórumozók!

Otthoni, alkalmi használatra keresek elsősorban facsavarok fába, tiplibe be-kihajtására nagyobb nyomatékú, a ritka használat miatt vezetékes csavarozó gépet. Nem gipszkartonozás céljára! Ebben kérem a hozzáértők, tapasztalattal rendelkezők tanácsát.

Fordulatszám szabályozás, állítható nyomaték, fúrás funkció, kis súly lennének a figyelembe veendő szempontok az ára mellett.
Kinéztem a Skil 6224 AA készüléket. Kerekedők mondták, hogy a kétszeres tulajdonosváltás miatt bizonytalan a szerviz és alkatrész ellátás a Skil-nél.
A Makitánál fúró-csavarozót nem találtam, csak csavarozókat, melyekből az FS2700 típust választanám, és ütve-csavarozókat, amikből a TD101F tetszik.
Mindkettőnél vannak nyitott kérdések.
Pl. az FS2700 alkalmas-e megfelelő kiképzésű fúrószárral fúrásra, a TD101F-nél, a túlhúzás korlátozására csak az indító gomb szolgál? Elegendő a csavarfejletőrés elkerülésére? A TD101F-fel kapcsolatban írta az egyik kereskedő, hogy kifutó típus.

Melyiket válasszam? Akinek van ezen a területen, vagy ezekkel a gépekkel tapasztalata, kérem írja meg.
Van a célra megfelelőbb, elfogadható áru gépre javaslatotok? Sok használt gépet hirdetnek a Vaterán, Jófogáson, de ezekkel nagy a rizikó.
A válaszokat előre is köszönöm!