Ezermester Fórum

Gépekkel, eszközökkel, szerszámokkal kapcsolatos kérdések, tanácsok, problémák.
7 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Helló szeretném a segítségeteket kérni ha lehet. Van egy tajga láncfűrészem ami menet közben le állt és azóta nem indul be és be sem röffen. Nem tudom mi lehet az oka de a gyertya jó ad szikrát rendesen üzemanyagot is kap mégsem indul és nem is röffen. Erre tudnátok nekem valamit mondani mégis mi lehet vele vagy hol keressem a problémát?
Valaki tud valami tanácsod adni mit tegyek?
Hát azért tud tréfákat okozni sok minden. Az hogy van szikra 1 dolog. Jó helyen jókor ? Elég erős ? Aztán lehet hogy a kivett gyertya szikrázik a vissza rakott meg nem mert a helyén letestel a gyújtó kábel mert kidörgölődött aminek nekiért valahol. Ha jó a gyújtás akkor azért kellene pöffenni ha van kevés benzin vagy hideg indító befújva a szívócsőbe. Ha igy sincs semmi akkor mégse jó a gyújtás.
Benzin ellátás. Ezer dolog lehet kezdve a fals lefegó szívástól a duguláson keresztül a romlott silány benzinig.
Képek további tapasztalatok sokat segítenének, addig amit írtam biztosan ki kellene zárni mint lehetséges ok.
Kábel dörzsölés nincs. Anyagot is kap rendesen fars levegőt sem szív. Benzint vagy hideg indítót nem frocskoltem bele de azt is kiprobalom még aztán írok mi történik. De egyébként egy vadi új alig használt gépről van szó
Ki próbáltam hogy bele locsoltam benzint és nem indul úgy sem
Hát ha nem is pöffent akkor a bajok nagyok is lehetnek. Igazából ez valami piacos olcsó darab lehet ahogy látom így nagy csodát várni sem kell tőle. Szerintem álnéven árult kínai gagyi cucc. Na de ettől még illene működnie. Ha van szikra van benzin de nem indul akkor 2 dolog lehet, vagy nincs kompresszió ( elkenődott vagy kiolvadt a dugattyú, gyűrű törés, stb) vagy rossz helyen a gyújtás mert a főtengelyen a gyújtótekercs vezérlése elment fellazult, elnyírta a reteszt vagy elektronika hibás. Nem kizárt hogy az E10 es benzint se bírja mert csak ez van újabban már. Gondolom keveréket csináltál hozzá és azzal tankoltad.
7 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 36 vendég

cron