Ezermester Fórum

Gépekkel, eszközökkel, szerszámokkal kapcsolatos kérdések, tanácsok, problémák.
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Üdvözlet mindenkinek! Lebontottam a behúzót, burkolatot, s a lendkerék (és behúzó fix tányérja) leszoritó 19-es kulcsnyilású csavar anya megállitott! Szakember hogyan csinálná (csinálja)? Normál? Jobbos, vagy balos menet? Kellene hozzá célszerszám? A kést fixálja és úgy áll neki a csavarnak?
2 napja úgy állt le, hogy felakadt a tűszelep és ömlött a benzin a légszűrő alól...
Kitisztitottam a karbulátort, visszaraktam mindent és megszünt a túlfolyás, viszont nem indul! Nincs szikra! Másik, harmadik gyertya próba, de akkor sincs szikra! Gondoltam megnézem a megszakitót... Félúton járok és állok! Segitő tanács valakitől?
Elektronikus gyújtása lesz ebben nincs megszakító. Szaki ezt légkulccsal veszi le ott nem kell ellentartani. A forgásirányból lehet következtetni a menet irányára a tengely végeken és hát a bal menetnek van jelölése ha rátették :) Aztán van a köteles módszer hogy a gyertyalyukon kötelet dugsz be amit nem tud a dugattyú összenyomni. Persze a sürítési ütemnél hogy ne a nyitott szelepet nyomja a kötél . És hát jönnek az ilyen olyan megfogások ami épp van otthon.
Elég sok video van a neten ahol ilyesmiket szétszednek összeraknak azok közt keresgélj sokat tud segíteni.
Mondjuk karburátor tisztítástól nem szokott elromlani a gyújtás ha csak valami nem történt ( kébel becsípés szakítás gyújtás kapcsoló hiba slusszvezeték probléma ) ezért én inkább a karburátorra gyanakodnék.
Köszi Lalibátyó! Csinálok ám magamnak gondot...! Szép napot.
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 20 vendég

cron