Ezermester Fórum

Gépekkel, eszközökkel, szerszámokkal kapcsolatos kérdések, tanácsok, problémák.
9 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Van egy szagelszívóm ami egy fokozatba működik csak. 4 fokozata van és bármelyik gombbal be tudom kapcsolni az elszívót de mindig csak ugyanazzal a teljesítménnyel kapcsol be. ( nem tudom melyik fokozat) esetleg ötletek, hogy mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a segítséget!
Kép?
típus márka ? - gondolat olvasás még nem megy........
Lehetséges, hogy a kapcsoló hibás, és nem képes megfelelően kiválasztani a különböző fokozatokat. Ebben az esetben a kapcsolót ki kell cserélni
Bizonyos okok vezethetnek ehhez az állapothoz:
Vezérlőpanel/kapcsoló probléma: Lehetséges, hogy a teljesítményvezérlő kapcsolók sérültek vagy nem működnek megfelelően.
Probléma a motorral: Lehet, hogy a ventilátor fordulatszámát szabályozó motor meghibásodott, és csak rögzített fordulatszámon működik.
Hibás vezetékek vagy csatlakozások: Probléma lehet a vezetékekkel vagy más elektromos csatlakozásokkal, ami miatt a gép csak egy szinten működik.
rice purity test
Javasoljuk, hogy ellenőrizze a légszűrő részeit, vagy forduljon a szervizhez a konkrét utasításokért.
Szia! Természetesen, szívesen segítek a szagelszívód problémájával.
slither
Néhány lehetséges ok, amiért a szagelszívó csak egy fokozatban működik:

Hibás kapcsoló: Lehetséges, hogy a kapcsoló, amellyel a fokozatokat beállítod, hibás. Vizsgáld meg a kapcsolót, hogy van-e látható sérülés, vagy akad-e a gomb. Ha a kapcsoló sérültnek tűnik, cseréld ki.

Vezetékhiba: Lehet, hogy a kapcsoló és a motor között vezetékhiba van. Ellenőrizd a vezetékeket, hogy nincsenek-e sérülve vagy elszakadva. Ha vezetékszakadást találsz, javítsd meg a sérült vezetéket.

Motorhiba: Lehetséges, hogy a motor hibásodott meg, és csak egy fokozaton képes működni. Ha a kapcsoló és a vezetékek rendben vannak, akkor valószínűleg a motor a probléma forrása. Ebben az esetben a motor cseréje szükséges.

Elektronikai hiba: Lehetséges, hogy az elektronikai áramkörben hiba van, ami megakadályozza a motor megfelelő működését. Ha nem értesz az elektronikához, javaslom, hogy fordulj szakemberhez, aki javítani tudja az áramkört.

Hibaelhárítási tippek:

Kapcsolja ki a szagelszívót a hálózatról: Mielőtt bármilyen javítást elvégezne, mindig kapcsolja ki a szagelszívót a hálózatról a biztonság érdekében.

Használjon multimétert: Ha van multimétere, használja a vezetékek és a motor ellenőrzésére. A multiméter segítségével megmérheti a feszültséget és az áramot, ami segíthet a hiba lokalizálásában.

Forduljon szakemberhez: Ha nem érzi komfortosan magát a szagelszívó javításában, forduljon szakemberhez. A szakember meg tudja vizsgálni a szagelszívót, és meg tudja javítani a hibát.

Remélem, ezek az információk segítenek a szagelszívó problémájának megoldásában. Ha további kérdésed van, ne habozz kérdezni!
9 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 19 vendég