Ezermester Fórum

Gépekkel, eszközökkel, szerszámokkal kapcsolatos kérdések, tanácsok, problémák.
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Sziasztok.
Tavaly vettem egy zongshen xp 620 motort a viking mt835 fűnyírótraktoromba. Rendben üzemelt egészen péntekig.Történt, hogy elkezdtem a heti rendes fűnyírást, ám a motor leállt kb 40 méter után. Újra indítottam, ment, majd megint leállt. Ezt eljátszotta kb 8-10-szer. Kivettem a gyertyát, de semmit nem láttam rajta. Szépen ki volt égve őzbarnára. Újraindítás után aztán már úgy járt mintha csak minden második ütemre történne robbanás.Tehát ilyen döcögve járt, és nagyon füstölt.A gyertyát kivéve az tiszta korom volt.Ha rákapcsolom a kaszát azt is ilyen rángatózva viszi.Mi lehet a gond, kérlek segítsetek?
A motor még garanciás, de azt írták a papírjára, hogy csak alkatrész garancia vonatkozik rá.
Vidd vissza ahol vetted aztán csinálják meg. Alkatrész garancia nem komplett gépre van hanem csak ha alkatrészt veszel. Épp azért hogy ne szemetet áruljanak a haszonlesők. Legközelebb meg ne vegyél "kínai hulladékot" csak számlával és megbízható helyről. Ha nem jutsz semmire akkor a fogyasztóvédelem tud segíteni.
https://fogyasztobarat.hu/valtoznak-a-garancia-szabalyai-2021-tol-az-on-webshopja-keszen-all/?gclid=CjwKCAjwgqejBhBAEiwAuWHioNr7FTSO80ae9DXIla2cUwBkvC8JPfwb0Pyg7f6WmRdWCOw_f8SSZRoCkRkQAvD_BwE
Érdeklődnék zongshen xp 620 mi lett a géppel . Mert én ilyent szerettem volna venni, ?
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég