Ezermester Fórum

Gépekkel, eszközökkel, szerszámokkal kapcsolatos kérdések, tanácsok, problémák.
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Üdv!

Érdeklődnék, van-e valakinek ismeretségében olyan üzlet, ahol forgácselszívókhoz lehet szűkítő-bővítő alkatrészeket kapni. Elsősorban Szolnok és környéke jönne szóba, de Pesttől sem riadok vissza :D . 100/55 darab kellene, illetőleg esetlegesen 100/100 csatlakozó idomok.
Ha van a cégnek, üzletnek internet címe, az is elegendő lenne, a többit magam is el tudom intézni.

A segítséget előre is köszönöm.
Az igazi férfiak fával dolgoznak...
Üdv!
Talán egy javaslat, ha még nem találtál megfelelőt. A Vaterán több asztalos is kínálja a gépeit, esetleg tőlük meg lehetne kérdezni, tudnak-e ebben segíteni.
Üdv!

Köszönöm, de már kissé eltelt azóta az idő. Szerencsére egy helyen, ahol dolgoztam, központi porszívót is kialakítottak, sikerült egy bartell üzletet csinálni a porszívósokkal, így szereztem egy fél szatyorra való klf idomot, csatlakozót. Így megcéloztam a 50 mm átmérőt, mivel a gépeim nagyrészének is 35-55 mm között van a porelszívó csatlakozása (Amatőr viszonylat, nem vagyok ipari felhasználó ebben a tekintetben.). Azóta már a teljes rendszer kialakításán dolgozom, az automatikus inítás ami kissé megnehezíti a dolgot, de a az indítás vezetékelése már megtörtént. Találtam szelep-kialakításra is megoldást, éppen a sorozatgyártás van folyamatban a v3.0 verzióval :D .

További szép napot!
Az igazi férfiak fával dolgoznak...
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég