A tapasztalataim elég negatívak ezzel a Einhell szalagfűrésszel kapcsolatban . Kicsomagolás után rögtön szembeötlő volt a kerekek iszonyatos ütése, ezt viszonylag könnyű orvosolni , leszabályozás , (oldal irányban kézzel ) . A kerék feszítő szerkezet is igen lötyögős (5-6mm)ez kihézagolható lemezekkel . Már csak az asztal derékszögelése van hátra, mivel ez sem derékszögű , nem az állítható irányban értem hanem a fűrészlappal párhuzamosan. Ha ezeken már túl vagyunk és beállítottuk a szalagvezetőket akár már fűrészelhetnénk is ha menne egyenesen de a vadanat új fűrészlap is jobra -balra vág . Az életlen lap jelenségét produkálja .A tartalékba vásárolt másikkal is . 6,4 mm széles a lap 6fog/ 25 mm, 1400 mm a hossza , élezés után (Türeszelővel )valamit javult az iránytartása colos fenyő deszka esetén , (maximális vágómagasság 80 mm .) ahol már remény sincs az egyenes vágásra. Valami jobb lap kellene elméletileg 8 mm széleset is elbír a gyártó szerint . De csak a 6,4-es kapható és ugyan az a használhatatlan . Apró fogait szakszerűen élezni és hajtogatni szerintem nem igazán járható út .
Valaki tud megoldást? Honnan szerezzekbe használható fűrészlapot?
Az jó nagy csalódás volt számomra a márkával kapcsolatban ,mivel a többi barkács gépükkel nekem jó tapasztalataim voltak.
Valaki tud megoldást? Honnan szerezzekbe használható fűrészlapot?
Az jó nagy csalódás volt számomra a márkával kapcsolatban ,mivel a többi barkács gépükkel nekem jó tapasztalataim voltak.