Van egy Alko 4500 tip láncfürészem,most szétszedett állapotban.Már többször próbáltam müködő képes állapotban hozni de csak egy-két röffenésig jutottam.ha valaki segitene megköszönném,természetesen nem ingyen.
szegedi írta: valaki segítsen.van egy sthil 181-esem, hidegen csak nagyon nehezen indul Szívatoval is.Már teljesen fel van újitva.Kapott új főtengej szimeringet,új dugattyú gyűrűt, komplett új karbit.A csavar beállítás gyári adat szerint.Ha bemelegszik semmi basa! Tökéletesen indul és lehet vele dolgozni,csak ne fogyjon ki a benzin,mert akkor megint kínlódhatok mire beindul!!
Littlejohn1972 írta: Sziasztok. Először is üdvözölnék mindenkit. A következő gondom lenne ...ebben kérném a segítségeteket. Nemrég vásároltam egy stihl döntőfűrést.. kifogástalanul működött... jelenleg is beindul....sajna 10perc után esik a fordulat majd magától megáll.....karburátor kitakarítva....új gyertya kicserélve...jó az alapjárat...stb stb. a leállás után viszont nem tudom beindítani...kellene a fűrész...de így nem lehet vele dolgozni. Amire felfigyeltem....hideg indításkor erős a kompresszió.....miután bemelegedett majd leállt...érezhetően gyengébb....rántáskor. hol keressem a hibát?? létezhet hogy szétkopott a hüvely?? vagy csak kompresszió gond van?? előre is köszönet a segítségért.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 26 vendég