Ezermester Fórum

Gépekkel, eszközökkel, szerszámokkal kapcsolatos kérdések, tanácsok, problémák.
11 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Különböző szerszámok és ipari gépeket vásárolhatók, használtan vagy újonnan. Emelett ha érdekel vannak mindenféle építőanyagok is.
Részeletekért kat ide.
Jó napot,
Tud e valaki segíteni egy GGS 27 LC robantott rajzzal.
Elöre is köszönöm.
Sziasztok!
Tudna valaki nekem segíteni, hogy hol lehet beszerezni egy Einhell BT-AP 600 E typ orrfűrészhez magyar kézikönyvet. Találtam a neten egy szűkszavú angolt, de biztos létezik egy féloldalasnál bővebb is.
Ja a gyári originált csomag meghivatkozza ugyan a magyar nyelvű kézikönyvet is, de a magyar kimaradt a könyvből az első oldal meghivatkozása ellenére. Van görög, finn olasz stb.

Köszi
Tisztelettel!
fater vásárolt magának egy lombfűrész gépet.
http://ezermester.hu/cikk-2695/Lombfureszeles_geppel
http://ezermester.hu/articles/images/20 ... ret_04.jpg
nemtaláltam sehol... lehethogy én vagyok suta, sőt...
én botor plexit akartam vele vágni és eltépte a fűrészlapot. :$
halál van úgyis, hacsak arrébb teszem/hozzányúlok a holmijához, hátmégha tönkre is teszem!!!
ebben kérem a segítséget.
ehhez a masinához kell nekem fűrészlap.
hol tudok vásárolni? és mit keressek egyáltalán?
a szíves segítséget előre is köszönöm!
maradok tisztelettel:
n.m.
Barkácsáruházakban, konkrétan Praktikerben láttam Kinzo gépeket. Lesd le fater gépének a típusát és próbálkozz a barkácsáruházban fűrészlapot venni hozzá.
Plexit óvatosan kell vágni, mert ha gyors a fűrészlap mozgása, akkor megolvassza a plexit és rátapad a fűrészlapra. A többit már tudod. :?
Miszter Plaszlo!
köszönöm a tippet! megnézem.
tisztelettel:
n.m.
Üdv uzul!

Amit Te keresel, az gépi lombfűrészlap.
Ezt a nagyobb webshopokban, vagy modellező oldalakon boltokban biztosan megtalálod, az a lényeg, hogy stiftes megoldásút vegyél. Konkrét ajánlatok pl itt és itt érhetők el. A stiftel nem rendelekzők a kézi lombfürészekbe valók, de a gépiek esetén is van némelyikhez adapter, mely lehetővé teszi a nem stiftesek befogását.
Akárcsak a hagyományos fürészeknél, itt is eltérő jellegü szükséges fémhez, fához és müanyaghoz, és a plexi inkább idesorolódik. célszerü lenne, ha ritkafogazású, fához való lapot vásárolni, legjobb a ritka fogazással rendelkező lenne. Vélhetően a Tieden nem szabályozható a fordulatszám, A megolvadó müanyag miatt képes a lap beszorulni, és a gép egyszerüen a többit is el fogja szakítani.
Konkrétan müanyagvágásban ninncs tapasztalatom, de esetleg elkerülhető, ha egy vékony ékelő vasttagabb kartonlapot csúsztatsz a már szétvágott felek közé, ezzel is segítve a fürész munkáját. A gépen lévő elfúvót pedig a lehető legközlebb állítsd a vágási ponthoz, hogy minél kevesebb forgács hulljon vissza, elkerülve a eltömődést.
Végül, ha minden kötél szakad, akkor biszony nem marad más hátra, mint a kézi vágás, vagy ha elképzelhettő, szúró vagy dekopír fürésszel való darabolás.

Remélem ttudtam segíteni, sok sikert a végeredményhez!
Az igazi férfiak fával dolgoznak...
Én itt találtam múltkor jó áron szerszámokat magamnak: Adokveszek.hu-n
emca írta: Sziasztok!
Tudna valaki nekem segíteni, hogy hol lehet beszerezni egy Einhell BT-AP 600 E typ orrfűrészhez magyar kézikönyvet. Találtam a neten egy szűkszavú angolt, de biztos létezik egy féloldalasnál bővebb is.
gbwhatsapphttps://gbapps.one/
Ja a gyári originált csomag meghivatkozza ugyan a magyar nyelvű kézikönyvet is, de a magyar kimaradt a könyvből az első oldal meghivatkozása ellenére. Van görög, finn olasz stb.

Köszi

THIS IS THE BEST OPTION FOR FINDING MANUAL AND IT EVEN HELPED ME IN TOUGH TIME :)
Ha nem forgalmazták hivatalosan Magyarországon akkor sehol, legfeljebb lefordítod németről ha tudsz szerezni. Ha forgalmazták akkor van magyar ügyfélszolgálatuk biztosan, ott talán tudnak segíteni. pl nekem 30 éves dízel munkagép motorhoz is küldött doksit a motor német gyártója mert a Lajtán túl azért másképp működnek dolgok mint itt. - Ha a magyar ügyfélszolgálat "lepattintana".
Vagy kínai szerszámgépgyár is segített már egy régen az EU területén is forgalmazott esztergájának a dokumentációjával.
De pl a hazai kertészcég nem is válaszol hogy a bizonyítottan tőlük vett facsemete nem az aminek eladták nekem és még sorolhatnám.....
Sziasztok! Lenne egy életbevágó kérdésem.Vennék egy 18volt-os dewalt sarokcsiszolót, de nekem itthon 20 volt-os akksijaim vannak. Mi a véleményetek tönkre menne a gépa 20 volttól?
11 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég