Ezermester Fórum

Gépekkel, eszközökkel, szerszámokkal kapcsolatos kérdések, tanácsok, problémák.
9 hozzászólás Oldal: 1 / 1
jo estét mindenkinek!van egy hatalmas problémám,és csak remélni tudom,hogy valaki tud nekem segiteni.épitettem egy kompreszort az airbrush pisztolyomhoz.adja is a levegőt rendesen!de a nyomáskapcsolót nemtudom bekötni,mert nemtudom hogy melyik csö megy hova?elöre is köszönöm a válaszokat!
Üdv
Valami képpel, konkrétummal ( típus stb) szupportáld meg a kérdésed mert legalább 1000 féle nyomáskapcsoló találatot ad a google.
http://www.magnesszelep.hu/kepek/4688_n ... o_nema.pdf
Ezen a linken meg tudod nézni a típusát.
Szerettem volna feltenni képeket a kompresszoromról amiről írtam,de sajnos túl nagy felbontásban vannak és a rendszer nem engedi csak 256KB-ig.
A vastag menetes idomba a tartályból jövő és a gyorscsatlakozóhoz elmenő csővezetéket kell kötni. Ezen érzékeli a belső membrán a tartály nyomását és aszerint kapcsolja a kompresszort.
A kicsi vékonyabb fekete csatlakozóhoz egy vékony nyomásálló cső kapcsolódik és a kompresszor tartályba menő töltőcsövére, általában a visszacsapószelep hasonló átmérőjű csatlakozójára kell kötni. Ez a kompresszor leállása után elereszti a nyomást a töltőcsőből, hogy a kompresszor a következő bekapcsoláskor el tudjon indulni. Amire az induló kompresszor feltölti levegővel a töltőcsövet, a motor eléri az üzemi fordulatszámát, ahol már van ereje a tartálynál nagyobb nyomást előállítani (ekkor nyílik a visszacsapó szelep).
igen,ezt én is igy csináltam korábban.de a kis átméröjü csatlakozoban( a nyomáskapcsolóban) van egy szelep,ami folyamatosan elengedi a levegöt.és igy nem tudja tölteni a tartályt.köszi a választ.
sziasztok!szeretném megköszönni azoknak,akik segiteni probáltak,de megtaláltam a hibát,és ki is javitottam!nagyon jol müködik minden!még egyszer,nagyon köszönöm a válaszokat .sziasztok.
Azért leírhatnád, mi volt a probléma, ha már mi is próbáltunk segíteni. Az említett szelepnek csak akkor kell nyitva lennie, ha áll a kompresszor, menet közben nem engedheti el a levegőt, csak ha hibás, vagy belepiszkáltak.
A
http://szerszamwebshop.com/i_321028000- ... 12-bar-1_4
hez hasonló nyomáskapcsolóba csatlakozó vékony műanyag csőnél nekem is elkezdett ereszteni az amúgy nem sokat használt kompresszorom. A kis cső becsatlakozásánál szuszog, de nem tudtam még rájönni, miként tudnám a hibát profi módon megszüntetni. Nem sikerült rájönnöm, hogy a vékony műanyag cső miként csatlakozik a nyomáskapcsolóba
Szerintem valami "festo csatlakozó" lesz rata. Egy gyűrűt a nyakánál ha benyomsz akkor tudod kihúzni a műanyagcsövet belőle. Levágsz a csőből 1-2 centit aztán visszadugod és lehet jó is lesz. Keress rá a neten rengeteg képet leírást találsz, ha nem boldogulsz a sajátod fényképét tedd fel valami jobb minőségban.
9 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég

cron