Ezermester Fórum

Gépekkel, eszközökkel, szerszámokkal kapcsolatos kérdések, tanácsok, problémák.
12 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Üdv!mindenkinekSamsung WF0508NXWG mosógépem a b2 hibakódot írja ki. Nem tudjátok, mi lehet a baja?
Sziasztok!

Van egy Whirpool AWE 7100 tipusú mosogépem. Az a problémám ,lehet hogy Én vagyok béna,de nem tudom ,hogy lehet szétszedni a mosószeradagolóját,hogy kitisztítsam. Az is lehet,hogy nem lehet szétszedni,az gáz,mert akkor nem tudom kitakarítani sehogy. Van vkinek tippe? A segítséget előre is köszi!
Üdv!
Ha ilyen az adagolója, akkor a mindkét oldalán lévő lyuknál lévő gombot be kell nyomni és levehető a mosószeradagoló.

Whirpool.jpg
Whirpool.jpg (19.4 KiB) Megtekintve 7144 alkalommal.
Sziasztok!

Köszi Plaszlo, :-) idáig eljutottam Én is, de a benne lévő műanyagot nem tudom szétszedni,de sztem nem is lehet. Azért köszi.
Akkor mondom tovább. Ebből a fedélből magát a mosószertartót ki lehet pattintani, oldalanként két pöcök tartja. A fedél oldalainak óvatos széthúzásával szerszám nélkül is kivehető. Amennyiben idáig is eljutottál, akkor ez a végállomás, mert a mosószertartó két fele már össze van ragasztva. Szét lehetne feszegetni, de valószínűleg törne és vajon mivel tudod újra összeragasztani.... :roll:
Tehát ezt a mosószertartót vagy erős vízsugárral, vagy üvegmosó kefével tudod kitakarítani. nem tudom mivel vagy felszerelkezve, de eszembe jutott még az önkiszolgáló autómosók gőzborotvája, de ahhoz jól le kell fogni a tartót, mert különben elrepíti a nyomás.
Üdv.Mindenkinek! Van 1 ilyen mosógépem a baj az vele, hogy a vízbetöltés nem akar leállni. Már szétkaptam és nem nagyon jutok előre,hogy mi lehet a baja.
A vízszintjelző ugye az a kis ketyere amibe vízcső csatlakozik? Az ehhez menő csőnek nincs dugulása. A ketyerébe befújva hallom a membrán csattogását.
Ugye ez a membrános kütyünek az lenne a feladata, hogy szabályozza vízszintet, a max. töltésre reagál mert akkor jelet küld szivattyúnak.
Hát igen most azt csinálja, hogy bekapcsolom: vízbeeresztés mind addig amíg a max. értéket el nem éri a vízszint na akkor bekapcsol a ki szivattyú és ez megy folyamatosan, víz be-ki. A program 1 helyben áll, gondolom úgy érzékeli, hogy még nincs benne elég víz.
Szerintetek a gond forrása vízszint érzékelő vagy nagyobb a baj?
Válaszotokat előre is köszönve: steve
Üdv
Azért valami műszerrel meg kellene nézni hogy kapcsol is vagy csak "csattog". Ezen kívül még lehet programkapcsoló baj is. Próbáltál más funkciókat is pl cenrtifuga ?
Sziasztok! Van egy Whirlpool AWO 5346-os mosigépem ami ma elromlott! F07 hibakódot mutat! Valaki tudna segíteni?
Túl sokat nem találtam róla, csak fizetős letöltések között. :?

A kezelési elég elnagyoltan csak ennyit ír:
Hibakód: “F02”-től “F35”-ig(az “F24” kivételével)

Elektromos modul hibája
Válassza ki és indítsa el a “Vízleeresztés” programot,
vagy tartsa nyomva a “Nullázás” gombot legalább 3
másodpercig.


Talán segít neked, néha csodákat művel egy ilyen nullázás.
Sziasztok!Segítséget kérek, van egy whirpool 7109 felültöltős mosógépem és havonta 1-2szer megbolydul az agya és F12 hiba üzenetet küld .Lenullázom és utána sem működik.Majd 3-4
óra múlva próba és mi sem történt volna kifogástalanul csinálja dolgát.mire utalhat az F12 hiba üzenet?
Köszönöm a segítséget.
A leírás szerint elektromos modul hibája. Ez bármit jelenthet, ami az elektronikával kapcsolatban van. Lehet valami hálózati zavar jut el az agyáig és bekavar az áramköreibe, de lehet egy kezdődő meghibásodás előjele, vagy csak egyszerűen zizis lesz.....
Az enyém is csinál néha furcsaságokat annak ellenére, hogy komplett vezérlőcsere lett benne. A hiba megmaradt, csak ritkábban jön elő. :?
Sziasztok!

Indesit WIL105 mosógépem van és az én fehér és színes ruháimon is megjelennek szürkés barnás foltok!
Hogyan lehetne szétszedni a mosógépet, hogyan oldjam meg a problémát?
A dobot hogy lehet kiszedni, hogy kivegyem alóla az estleges rozsdásodó cipzár vagy hasonló dolgokat? S hogyan tisztítsam meg a szűrőt?
:cry:
12 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég