Ezermester Fórum

Gépekkel, eszközökkel, szerszámokkal kapcsolatos kérdések, tanácsok, problémák.
7 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Űdvözlet! 2 éve vettem egy whirlpool 2320 mosógépet ment is 2 évig rendesen, kimélve volt 40 fokon mosott legtöbbször, most hogy már lejárt a garancia meghibásodott, 3 at fordul a dob a program kezdetén bele enged egy kis vizet és ég az összes led rajta és villog a szervizkulcs, és leáll, hivtam mosógépszerelőt, immáron 7 szerre volt kint kicserélte a motorját, ment egy mosást. Megint elöjött ugyan az a hiba, megint kijött kicserélte a programkapcsolót, az alaplapot,az egész programpanelt, megint egyet lehetett mosni, megint elő jött a hiba, megint kijött szétszedte a le eresztő csövet, a vizcsövet a szürőjét, semmi nem volt benne tiszta volt, kifizettem 45 ezer forintot és itt állok egy döglött géppel mert a szerelő már ki se jön hozzá,volt már valakinek ilyen problémája? én többé az életbe soha de soha whirlpoolt. A konektorba 238 volt van, azt mondta a szerelő hogy lehet hogy sok neki, de akkor a társasházba mindenkinek szarnak kéne lennie a mosógépnek, de jó mindenkinek. Mit lehet egy ilyen mosógéppel kezdeni? nincs olyan ellenségem akinek el tudnám adni,könnyű dumálni a mosógép szerelőnek hogy meg kell tőle szabadulni újonnan lett 70 ért és most 45 ráköltve.És szar még mindig.
Üdv!
Whirlpool márkaszerviz végezte a cseréket? Számlák megvannak róla? Mivel szinte minden fontosat kicseréltek rajta - és lassan kifizettél egy új gépet - én most a vevőszolgálatnál próbálkoznék, mert nonszensz, hogy ne lehessen megjavíttatni a gépedet. Már csak márkavédelem miatt is érdemes lenne megpróbálni.
Üdv
Az valami Mekk-Elek volt ha ki sem megy már. 238V miatt biztosan nem lehet gondja, évekig nem is volt, arról ne is beszéljünk hogy amivel mérték lehet valami piacos multiméter volt. Normális szerelő ilyent nem csinál ha nem boldogul akkor elviszi a műhelyébe vagy mielőtt horror költségekbe ver szól hogy nem érdemes javítani mert a javítás árából 2 használt gépet vehetsz ami működik. Persze ezzel is óvatosan mert nem is oly rég javítottam a rokonságban egy gépet, ahol 30 ezret mondott a szerelő a csapágyazásra. "Nagylelkűen" ajánlott a gépért 10 ezret ha úgy döntenének hogy nem javítattják hanem eladnák. Nem adták el elhozták nekem és 8 ezerből meg lett javítva 2 óra alatt.
Azt ne feledjük, hogy amit beépített arra van garancia, van a munkára is amit csinált. Kérdés hogy egyeltalán cserélt e vagy újra cserélte e amit felsoroltál.
Én nem hagynám annyiban az biztos.
Kösz srácok, azt nem is emlitettem hogy a gyári motor helyet, egy kétszer akkorát rakott bele akkora hangja van mint egy traktornak, de döglött mind 1 holnap jönnek a whirlpooltól, ott is még 6 rugó a kiszállás fasza, de mindent jegyzőkönyv , szerviz lap minden a fogyasztó védelemnél fel is dobom a mosógépszerelőt, számla?????? hagyjuk már mégy a negyvenre 27% rápattant volna de a névjegykártyájára ráirta mi pénzt vitt el és miket cserélt ki amik működtek, úgy hogy drága férfi társaim ha tönkre megy a mosógép vagy plazma tv stb.. nőt sose bizzatok meg hogy fogadja a szerelőt mert úgy átvágják mit szart a palánkon.
a mosógép szerelő az kisokos és whirlpool szerelőnek adta ki magát.de ez holnap whirpool hungáriától jön ki.
Azért készülj a meccsre és ne lepődj meg ha azt mondja hogy nem is ismer és sosem volt nálad. Építsd fel a bizonyításod mielőtt még bármit teszel és mondasz. Sok sikert és ha lesznek fejlemények avass be minket :)
Ne legyen igazam, de ha nem a Whirlpool szerződéses embere volt a szerelő, akkor a gyáriak hárítani fognak, ők nem tehetnek semmiről, nem szakembert (szakszervizt, márkaszervizt) hívtál. Maximum méltányosságból és márkavédelemből - esetleg - helyrehozzák a géped. Ha a többi alkatrész sem ebbe a gépbe való, akkor szerintem esélyed sincs a javításra.
Néha a márkaszervizesek sem jobbak, nekem még szerencsére garanciában cseréltek szivattyúmotort és komplett programkapcsolót, de a hiba még mindig létezik, csak jóval ritkábban jelentkezik. A szivattyúmotorral nyertem, a gyenge olasz helyett egy jóval strapabíróbb franciát raktak bele.
Én is kíváncsian várom a fejleményeket. :wink:
7 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 9 vendég