Ezermester Fórum

Kerti munkák, virágok, növények, öntözés, kútfúrás, kertépítés, medence
8 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Szervusztok

Van egy 35m mély fúrt jutunk, ami köré vízaknát szeretnénk csinálni. Az akna kiásása géppel történt, és ennek folyamán a PVC csőből kitört egy közepes darab.
Elképzelhető, hogy beleesett a kútba.
Okozhat e problémát a vízminőségben, illetve ami jobban aggaszt, hogy árthat e szivattyúnak? Mondjuk felkapja a vákum, és leég a motor vagy nem tudom.

Köszönöm a segítséget.
Ha úgy esett bele hogy a szivattyú benne volt a kútban akkor akár be is szoríthatja a szivattyút örökre. Ha a szivattyú nem volt benne akkor meg kellene nézni nem e akadt el félúton mert akkor a szivattyú a beépítés során szorulhat majd bele a kútba.
Üdv .
Infót szeretnék kérni. Pvc kút "szegedi" Ha üzemen kívül van a kút kb erős fél óra alatt elereszti a vizet a kézi pumpánál. Ha feltöltöm ismét felszívja. De viszont a szivattyú csatlakozásánál mindig csordultig van vízzel. Létezhet ,hogy a kézi pumpa elereszti a vizet de a szivattyús oldal nem ? Honnét tudom meg hogy golyós vagy békanyelves a szelep ?
Kiásod és megnézed. Ha kell cseréled.
Köszönöm a jó tanácsot !
Azért előtte még meg próbálkozom golyó kiszedővel. Hátha ...
A szelepülék is problémás lesz, csere az egész szelep szerintem.
The app offers alternative routes through traffic congestion, helping people stay safe and save time.
mapquest driving directions from one place to another
8 hozzászólás Oldal: 1 / 1