Ezermester Fórum

Kerti munkák, virágok, növények, öntözés, kútfúrás, kertépítés, medence
12 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Sziasztok!Szeretném kérdezni,hogy betonból készült teraszom minden télre bezöldül,algásodik.Van olyan szer,festék,ami teljesen megszünteti a problémát,vagy köveztessem le,és akkor eltűnik?
Szia! Azon töprengtem, vajon normális-e, hogy a teraszomon a beton minden télen kizöldül és algákat hajt ki. Megkövezhetem és eltüntethetem, vagy van valami vegyszer vagy festék, ami végleg megszabadulna ettől?
Szia! Megkérdeztem, hogy jellemző volt -e a teraszomon lévő beton zöldre és támogatni az algákat minden télen. Van -e olyan anyag, amelyet kőhöz tudok megszabadulni tőle. vagy van -e olyan festék vagy egy vegyi anyag, amely végül megteszi a trükköt?
A nagy nyomású mosó szépen leviszi. Igazából nem száraz azért algásodik. Vannak kerti tavi, vagy medencéhez való algaölő vegyszerek ha olyan súlyos a baj egy próbát megérhet.
GB WhatsAppGyakori, hogy a betonteraszok kizöldülnek és télen algák nőnek a nedvesség és a napfény hiánya miatt. Használhat algairtó szert vagy speciális festéket, de a rendszeres tisztítás és karbantartás is segíthet megelőzni a későbbi növekedést. Egy másik lehetőség a terasz kővel való cseréje.
Az algák eltávolítása a betonteraszról esztétikai és biztonsági szempontból egyaránt elengedhetetlen. Az algák növekedése csúszóssá teheti a felületet, és idővel veszélyeztetheti annak integritását. Hatékony algamentesítési stratégia megvalósításával, például nagynyomású mosással alga-specifikus tisztítószerek használatával a terasz visszaállítható az érintetlen állapotába, így tiszta és tetszetős külső teret biztosít.
Használhat algaellenes terméket vagy speciális algáknak ellenálló festéket, hogy elkerülje az algák kialakulását a betonteraszon. Ezek a gyógymódok segíthetnek a probléma megszüntetésében és a visszanövés kockázatának csökkentésében. Alternatív megoldásként megkövezheti a teraszt, ami segít meggátolni az algák fejlődését.
12 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 16 vendég