Ezermester Fórum

Kerti munkák, virágok, növények, öntözés, kútfúrás, kertépítés, medence
6 hozzászólás Oldal: 1 / 1
A barátaimmal kertészkedni szeretnénk, de kérdésük volt a logikával kapcsolatban. A kerteknek szabadon kell lenniük ahhoz, hogy megfelelően növekedjenek? Egyedi alapra építettük a bázisunkat, és van helyünk a dolgok elhelyezésére, és arra gondoltunk, hogy kertet helyezünk el a tárgytartóinkkal. Működnek a kertek, vagy a szabadban kell lenniük, hogy a nap és az eső rájuk érjen?https://nox.tips/ https://xender.vip/
A problémád magyarul is le tudnád írni ?
A kertészeti konténerek számos előnnyel járnak. Könnyebben mozgathatók, mint a szabadban lévő kertek, és védelmet nyújthatnak a növényeknek a kártevőktől és a betegségektől
A kerteknek nem feltétlenül kell szabadon lenniük ahhoz, hogy megfelelően növekedjenek. A kertészeti konténerek lehetővé teszik, hogy a növényeket bárhol elhelyezze, beleértve az alapokra is. A kertészeti konténerek általában műanyagból vagy cserépedényből készülnek, és rendelkeznek vízelvezető nyílásokkal.
A kertészkedés során a növények megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez fontos figyelembe venni néhány alapvető logikai és tervezési szempontot.
A kerteknek valóban szabadon kell lenniük ahhoz, hogy megfelelően növekedjenek. A növényeknek szükségük van napfényre, friss levegőre, vízre és tápanyagokra a megfelelő növekedéshez és fejlődéshez. Ezért általában a kerteket a szabadban helyezik el, ahol közvetlenül ki vannak téve a természeti elemeknek, mint például a napfény, az eső és a friss levegő.
6 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég