Ezermester Fórum

Kerti munkák, virágok, növények, öntözés, kútfúrás, kertépítés, medence
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Ezermesterk! Van cc.20m mély ásott kutam, kútgyűrükkel. Mivel nincs benne víz szeretném az esővizet belevezetni a házról. Mivel a hidrosztatikus nyomás elviszi lekellene szigetelni az alját vízzáró betzonnalé és az oldalakat mivel? Ha van ötletetek segítsetek! köszönök minden tanácsot!
Ezt a kérdést már feltetted:
http://forum.ezermester.hu/viewtopic.php?f=1&t=423

Szerinted itt más választ kapsz :?: :?:
Azt hiszem a lényeget leírtuk, ha másnak nincs több tapasztalata, vagy hozzátenni valója, akkor ennyit tudtunk segíteni. Viszont ha nem akarod, hogy elsüllyedjen a témád, válaszolj rá, kérdezz, ötleteljünk, vitatkozzunk, de ne rakd be ugyanazt a kérdést feleslegesen több fórumba, mert kitörlöm. Ne vedd zokon, nem ez a célunk, de nem reagáltál egyetlen javaslatra, ötletre sem.

Akkor röviden a lényeg: a kút alját ledöngölni, majd vastagon (min. 20 cm.) lebetonozni, gyűrők közti illesztéseket tömíteni - szilikon, flex csemperagasztó - simára glettelni, hogy ne a drága szigetelőanyag töltse ki a réseket, majd vízzáró festékkel az egész kutat kikenni. A legideálisabb a kéményesek által használt műanyag kéménybélelés lenne jó, amit forró levegővel a kémény falára tapasztanak, de nagyon drága lehet ilyen méretben - feltéve, létezik ekkora. Kérdés megér-e ennyi munkát és költséget az esővíz gyűjtése. A mély kút nem a legszerencsésebb ciszterna. :(
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég