Ezermester Fórum

Építés, építkezés, lakásfelújítás, belső munkák, fürdőszoba, konyha, WC.
9 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Üdv! Az lenne a kérdésem hogy adott egy 10-es eps szigetelt fal ahhoz szeretnék gerendát erősíteni vizszintesen úgy hogy tartó lábak is lennének függőlegesen..hogy a legjobb megoldani? Ha simán rárakom beroppantja a nikecelt vagy a csavaroknál kivágni és távtartót alá?
Én tennék távtartót.
Köszi
Ha a gerendákat a szigetelt falra rögzítés, akkor fontos lehet távtartókat használnimapquest, hogy megakadályozd a szigetelés roncsolását és megfelelő szellőzést biztosíts.
Sziasztok! Könnyűszerkezetes házhoz szeretnék tetőt. 10 cm-es szigetelés alatta OSB lap. A szelement milyen módon tudnám a falhoz rögzíteni?(Négy lábon fog állni a szelemen) Mivel könnyűszerkezetes a menetesszár, vegyidűbel kizárt. Esetleg, ha lenne valakinek valamilyen ötlete, megköszönném.
Hyperdevil írta: Sziasztok! Könnyűszerkezetes házhoz teraszra szeretnék tetőt. 10 cm-es szigetelés alatta OSB lap. A szelement milyen módon tudnám a falhoz rögzíteni?(Négy lábon fog állni a szelemen) Mivel könnyűszerkezetes a menetesszár, vegyidűbel kizárt. Esetleg, ha lenne valakinek valamilyen ötlete, megköszönném.
Valószínűleg vannak függőleges tartó oszlopok abban a könnyű szerkezet vázban. Azokat kellene feltérképezni hol vannak milyenek és hog alkalmasak e a súly elviselésére. (csak van tervrajz vagy kivitelezői napló, stb) esetleg ha ismert a kivitelező megkérdezni a javaslatát.
"B" verzió : teszel falon kívüli tartó oszlopokat a fal mellé is a szelemen alá.
Ha a gerendák függőlegesen lesznek elhelyezve, fontos megfelelő távtartókat vagy talpfákat alkalmazni. Ezek segítenek elosztani a terhelést és stabilan rögzíteni a gerendákat a falhoz. heardle
Általában van egy további párnázat a tető számára, hogy jobban megtartsa a hőtgeometry dash lite. Egy ház terhelése meglehetősen nagy, ezért mindenképpen nagy pontossággal kell megépíteni.
9 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 10 vendég