Ezermester Fórum

Építés, építkezés, lakásfelújítás, belső munkák, fürdőszoba, konyha, WC.
37 hozzászólás Oldal: 3 / 3
Szia.
Más tartályok is tudják (alacsony építési módban), egyszerűen a billenőgombot vissza kell állítani nyugalmi helyzetbe és megáll a vízfolyás. Ha a lehúzót meg tudnád oldani merev szárral, vissza lehetne tolni alaphelyzetbe. 8)
Sziasztok Mindenki!
Végignéztem az összes (talán) topikot, de nem találtam az enyémhez hasonló problémát. Gondom a következő:
A WC-ben a vízöblítéshez az u.n félfordítós csaptelepet használjuk, de az utóbbi időben megbolondult a csap. Minden nyitáskor olyan sipoló hangot ad különböző erősséggel és mellette mintha rezegne a csap belső rész is. Amikor leszedtem a kagylóba menő műanyag csövet a csaptelep úgy magában szépen működik. Ezért gondolom, hogy valahol a levegő borzolja idegeimet.
Eddig már kicseréltem a csap belső részt
Vizkőtelenítettem a benne lévő műanyag csövet és a körülötte lévő levegőztetős krómozott csövet, de még mindig csinálja.
Volt-e már valakinek hasonló gondja, meg tudta-e oldani és ha igen hogyan

Köszi
Hello
Hát nem örök életűek, én kb 3-4 évente cserélem. Ha csak gumizod és zsírozod akkor pár hónapig jó. Ha a komplett belét cseréled akkor tovább. Aztán eljön az idő mikor az egészet kell. Mondjuk ilyen sípolós bajom még sosem volt.
Szia!
Köszi a választ és még kérdezem, hogy olyant szoktál vele tapasztalni, hogy amikor nyitom, mintha dörzsölődne benne valami.
Te milyen zsírral szoktad megkenni az orsót?
Ma kicseréltem egy új betétre, de ugyanúgy (talán nem dörzsölődik annyira) , csak egy kicsit mintha halkabban súgna/sipolna
Ja és még annyi is, hogy amikor olyan dörzsölős érzet van, akkor mintha a szelepülés is rezegne az betétben
Én sima gépzsírt szoktam kenni rá. Szerintem valami utángyártott hulladékot adtak el neked. Laza az orsó és rezeg a szeleptányér. Meg a hatszög hüvely se egészen jól sikerülhetett :) Ez van sajnos. Még jónevű boltok is szemetet árulnak időnként. A kedvenceim azok a réz fittingek amiken csak 3-4 menet van. És nem kapsz mást mert nincs, mert ezen a szeméten 5 forinttal több a haszon.
Köszi. Igen én is arra (is) gondoltam, hogy nem valami precíz volt az esztergályos munka. Ma megyek Mórra és veszek egy másik betétet, de ha az sem lesz jó visszaadom nekik. Igazából az egész csapot nem akarom cserélni, mert a szelepülés is elég jónak tűnik, mert a gumi lenyomat is egyenletes.
Sziasztok!

Nekem is hasonló a problémám mint amivel a topic indult. Sanotecnik WC csészéből bűzt érzek, főleg a peremen, lévő legnagyobb nyílásból ahol öblít. A víz megvan benne nem szívja ki a vákuum, le van ragasztva rendesen. Vákuumos a rendszer, nincs beszívó szelep, nincs tető fölé kivezetve szellőző vezeték, de a szomszédnak nincs és neki semmi gondja...Az lehet,hogy a vízen keresztül jön fel a bűz?? Buborékolni nem buborékol.

Várom a segítő hozzászólásokat!

Köszönöm.

Üdv,Tomyka.
37 hozzászólás Oldal: 3 / 3

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 17 vendég