Ezermester Fórum

Építés, építkezés, lakásfelújítás, belső munkák, fürdőszoba, konyha, WC.
4 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Sziasztok!
(nem találtam pontosan passzoló témát, így indítottam egyet)
A konyha és fürdőszoba környékén találkoztam ilyen bogarakkal (képet mellékelek), de nem tudom mivel állok szemben, nem ismerem.
Gyorsan szalad és fal és padló közé mászik be, ha veszélyt érez.
Mi lehet ez, hogyan írthatnám ki?

Csatolmányok

Plaszlo ' írta: Takarítani is kéne abba a lakásb te idiota


Na idefigyelj te idióta! Ez itt nem szokás, itt náladnál különb, kulturált emberek kommunikálnak, normális hangvételben. Jobb lenne először magad körül takarítgatni, ott nagy a kupleráj, meg a fejedben. Sunyi módon próbálsz lejáratni mások előtt, de akik ismernek tudják, ez nem z én hangnemem. Hiába loptad el a nevemet és avataromat, egyet sosem fogsz itt elérni, a zöld színben megjelenő nicknevemet,
Most nyilvánosan üzenek neked: ha nem bírod elviselni az igazságot, változtass rajta, ne nyilvánosan, alattomosan mocskolódj. Tudom miért csinálod, megint jelentkezett egy átvert ember és nem bírod elviselni, hogy napvilágra kerülnek a kétes üzelmek. Ott kellene változtatni a felfogáson, gyakorlaton, nem ilyen alattomos, színvonaltalan módon mocskolódni!!
Egyetértek Lacival, igaz, hogy a nicknév nincs "levédve", nem is "trademark", de az ilyennek kívül tágasabb, pláne ha ilyen hangnemben jelenik meg.
Ha ki is derül, ki áll e név mögött, de az érdekében remélem nem találkozunk valaha is élőben, mert az egy megrázó élmény lenne.
Bocs épp most gurult el a gyógyszerem...
Az igazi férfiak fával dolgoznak...
4 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 9 vendég