Ezermester Fórum

Építés, építkezés, lakásfelújítás, belső munkák, fürdőszoba, konyha, WC.
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Falátfestéshez kérném a tanácsotokat: pár éve festettem ki az egész lakást, úgymond, tapéta hatású festékkel (Bauhaus - Swingcolor - szemcsés diszperzit). Akkor még csak a falak álltak, semmi parketta, semmi bútor labirintus nem volt akadály, lehetett "csapkodni". Most ugyan azon festéket szereztem be, ugyan azon színekben, csak éppen most "sima" és nem szemcsés kiszerelésben. Amit kérdeznék, mit tanácsoltok, milyen szerszámot használjak ami a legkisebb mértékben terít be mindent a falakon kívül és, a már meglévő szemcséken nem kell majd többször ide-oda gurítani a megfelelő takarás eléréséhez. Tedi vagy szivacs hengert, korong vagy lapos ecsetet vagy.............. ?
Várom segítő tanácsaitokat
Végiggondolva a Teddy hengert választanám. Azzal is át kell menni több irányból, hogy a kitüremkedéseket, szemcséket minden oldalról lefesse, de még az tolerálja a legjobban az ecseteken kívül a szintbeli különbségeket.
A szivacshenger akkor lenne jó, ha éppen ki akarnád emelni a szintbeli eltéréseket. A korongecset nagyon fröcsköl, a lapos ecsettel meg nagyon sokáig tartana a festés.
Köszönöm Plaszlo!
Majd beszámolok.
Üdv
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 44 vendég