Ezermester Fórum

Építés, építkezés, lakásfelújítás, belső munkák, fürdőszoba, konyha, WC.
7 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Leszakadt a jobb első lengés csillapítót tartó felső fül. A keret eltört. Cserélhető? vagy bontsam tovább alkatrészeire. Vajon robbantott alkatrész képet, ahol a kapcsolódó fülek látszódnak, találok e valahol.
Elég öreg vas ez, itt van 1 egy manuál róla :
http://elektrotanya.com/whirlpool_awg_653wp.pdf/download.html
Köszönöm szépen. Legalább ilyet kerestem. Remélem sikerül hozzá ép lapot találnom. Öregnek öreg, de eddig tudta a dolgát: nem beszélt nem kérdezett csak mosott centrifugált program szerint.
Szép reggelt!

Segítséget, illetve tanácsot szeretnék kérni.Van egy viszonylag régi Whirlpool mosógépem, ami az utolsó mosás alkalmával nem centrifugázott.A többszöri kísérlet is sikertelen volt.Majd amikor kinyitottam a tetejét, azzal szembesültem, hogy annyira szorul a dob, hogy csak igen nagy nehézségek árán tudtam úgy elfordítani, hogy ki tudjam belőle venni a ruhákat.Mi lehet a baj, illetve lehet-e tenni valamit a működőképesség érdekében?
Válaszát előre is köszönöm!
Üdv
Ha szorul a dob akkor valószínűleg csapágyas.Gondolom jó hangos is volt az utóbbi időben. Ez általában javítható, ha magad csinálod kb 5 e anyag ha mester akkor jóval több. ( szerszámozottság és némi szerelési tapasztalat is jó ha van) Előtte célszerű lenne meghajtó szíj nélkül kipróbálni a gépet hogy a motorja működik e még a mosási és centrifugálási programban is, tölt és ürít ahogy kell fűt stb. Valószínűleg a meghajtószíj is kuka de lehet hogy már le is szakadt vagy kopott róla azért is nem centrifugált.
Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást!
Üdvözlöm!

Egy Whirlpool awe 7516 6.érzék mosógépem van.Érdeklődni szeretnék, hogy mi lehet annak az oka, hogy ha beállítok egy programot, aminek a mosásideje a kijelző szerint 01:30 viszont 2 óra 15 percbe telt , mire végig ment a program?

Köszönettel.Csillagszem07
7 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég