Ezermester Fórum

Építés, építkezés, lakásfelújítás, belső munkák, fürdőszoba, konyha, WC.
13 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Helló Mindenki!
Felújítás miatt vettem egy Cersaint Roma alsókifolyós mélyöblítésű wc-t. Beállítottam, használatba vettük. Azt tapasztaltam, hogy a víz forgatja a papírt, de nem viszi le... A víz körbe áramlik, nem úgy, mint az előző wcnél.
Mit gondoltok, mi lehet a probléma?
Köszönök minden segítséget! !!!
Rob
Hali
Gyenge az öblítés sebessége. Más márkájú papír esetleg?
Köszi a segítséget! Az öblítés sebességét tudom gyorsítani? 32es cső, falba építve, Dömötör tartály.
Magasabbra rakod a tartályt.
Üdv!
Az előző csészével megfelelő volt az áramlás? Változott ezen kívül más is?
Köszönöm a tartályos ötletet! Kipróbálom majd hétvégén!

Nem változott semmi más, csak a wc-t cseréltem. Alföldi volt az előző. Azzal sose volt ilyen gond.
Ez a mostani helyzet idegesítő és egyáltalán nem víztakarékos.
Még azt érdemes megnézni hogy ahol bedugtad az öblítő csövet a csészébe ha beljebb dugod vagy kijjebb húzod (amit a tömítés enged ) változik e az intenzitás. Nem e valami falnak ütközik részben a víz mikor már kilép a műanyagcsőből ?
Köszi mindenkinek!
A megoldást a beömlőcső fél centivel való megrövidítése jelentette. :D
Hálás köszönet az ötletért Lalibatyo!
Üdvözlök mindenkit!

Sürgős segítséget szeretnék kérni. Mi okozza azt a jelenséget, a wc-nél a régi hagyományos eltekerős öblítő szelep van, és időnként, amikor öblítés törénik, iszonyítos hangot ad és megrázza a rendszert, úgy, hogy még (társasházról van szó) az alsó szinten is hallatszik, és nagyon zavarja a lakókat, félő, hogy csőtörést okoz. A válaszokat előre is köszönöm.
Ki van kopva a csapbetét. Ha szétszeded és a mozgató orsót újra zsírozod lehet meggyógyul, ideig óráig, ha nem akkor a csapfelsőrészt cserélni kellene már. Valami ilyesmi lesz :https://www.praktiker.hu/epuletgepeszet-futes-hutes/wc-tartozek/wc-tartaly-tartozek/261473-mofem-mofem-szelepfelsoresz-3/4-wc-oblitoszelephez?gclid=Cj0KCQiAoY-PBhCNARIsABcz771I3_SCsKa205QN6dgIz_sg_vKQQcqqwaUN6bpwqj4-S8gC8X2T73QaAizdEALw_wcB

ha Mofém szelep. Érdemes azonosítani vásárlás előtt vagy vinni a rosszat a boltba ami nem egyszerű hiszen el kell zárni a vizet.
lalibatyo írta: Ki van kopva a csapbetét. Ha szétszeded és a mozgató orsót újra zsírozod lehet meggyógyul, ideig óráig, ha nem akkor a csapfelsőrészt cserélni kellene már. Valami ilyesmi lesz :https://www.praktiker.hu/epuletgepeszet-futes-hutes/wc-tartozek/wc-tartaly-tartozek/261473-mofem-mofem-szelepfelsoresz-3/4-wc-oblitoszelephez?gclid=Cj0KCQiAoY-PBhCNARIsABcz771I3_SCsKa205QN6dgIz_sg_vKQQcqqwaUN6bpwqj4-S8gC8X2T73QaAizdEALw_wcB

ha Mofém szelep. Érdemes azonosítani vásárlás előtt vagy vinni a rosszat a boltba ami nem egyszerű hiszen el kell zárni a vizet.


Köszönöm szépen, azt állítja a felső szomszéd, hogy kicserélte, akkor elméletileg,ha ki van cserélve, akkor nem lenne szabad ezt a hangot hallani és csőrezonálást érzékelni ugye ?
Ha ott lennék és látnám meg tudnám mondani mit cserélt a szomszéd és mit nem. No meg ha valami kínai utángyártott selejtet vett akkor abból még párat cserélhet mire lesz benne egy jó is. - Biztos hogy valami tekergetős csap csinálja a bajt.
lalibatyo írta: Ha ott lennék és látnám meg tudnám mondani mit cserélt a szomszéd és mit nem. No meg ha valami kínai utángyártott selejtet vett akkor abból még párat cserélhet mire lesz benne egy jó is. - Biztos hogy valami tekergetős csap csinálja a bajt.


Köszönöm a segítségedet
13 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 11 vendég