Ezermester Fórum

Építés, építkezés, lakásfelújítás, belső munkák, fürdőszoba, konyha, WC.
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Műanyag ajtókat, ablakokat vettem az építkezéskor. Ahhoz képest, hogy milyen drága, nem nagyon vagyok megelégedve. Reklamálni nem tudok, mert a készítő cége megszűnt (lerokkant a tulaj). Tényleg. Már nem tudom a telefonszámát, és mivel nem létezik a cég, nem is találom meg sehol. Na, ez volt a bevezető.

A problémám az, hogy elállítódnak a fémszerkezetek. A bejárati ajtón már kb. fél centis hézag van, ha becsukom. Ha kulcsra zárom, akkor jobb, de szerintem valamelyik csavart kellene meghúzni. Az "erkélyajtót" már annak idején csinálták, az is huzatos volt, kihívtam őket, akkor is valamit állítgattak a szerkezeten (akkor még létezett a cég).
Ugyanilyen problémám van az egyik ablakkal is, olyan, mintha nyitva lenne(!), teljesen behallatszik minden zaj. Csak tanulságképpen: rá akartak beszélni, hogy minden darab bukó-nyiló legyen, szerencsére nem mentem bele! De most a sima ablakkal van gondom, az ajtó pedig nyilván nem bukik. Minél összetettebb valami, annál biztosabban hibásodik meg - általában.

Férfi hiányában itt állok teljesen hülyén, és nem tudom, mit kellene csinálnom. Ki tudna segíteni abban, hogy elmagyarázza, mit, hol, hogyan kell megbütykölni, hogy jó legyen? Tehát szorosra húzni a szerkezetet.
(A közelben nincs ilyen cég, ezért pedig nem tudok olyan sokat fizetni, amennyit egy távoli kiszállásra elkérnek.)
Előre is köszönöm a segítséget a válaszoló okos fiúkáknak! :)
Ha pár képet is tennél és a zsanérokat is lefotóznád abból kiderülne hogy van e lehetőség bármit is állítani rajtuk. Száz féle vasalat létezik és legalább ennyi fajta nyílászáró. Látatlanul bármi csak okoskodás és még akkor ott van hogy van e imbusz vagy torx kulcs amivel tudnád tekergetni a csavart. Talán a legjobb ötlet a hozzáértő rokon aki szerszámokkal is rendelkezik, ha nem tudod az iparos költségeit vállalni.
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég